събота, 16 март 2013 г.

Авантюра

Здравейте!
Днешната публикация е посветена на един специален човек, който притежава огромно сърце, добра душа и зарадва толкова много хора през последната седмица, че думи нямам да ви опиша всички чувства и емоции, които предизвика!
И тъй като този специален човек днес има специален празник, реших, че нейния жест не трябва и не бива да остава "ненаказан".
Ето какво подготвих за нея!


Кутията приюти и сладко изкушение, разбира се, но него не съм снимала.


Картичката и тефтерчето са по-голям размер от първите, които направих и които ви показах в тази публикация. Искаше ми се да събера повечко и по-големи странички, за да може дълго време да я радва.


Не пропуснах, разбира се, да разкрася и самите странички и да сложа и разделителчета, висулки и малко панделки за разкош.Мила, Диди, още веднъж честит рожден ден!
Още веднъж ти пожелавам здраве, щастие, късмет!
И още веднъж ти благодаря за невероятно милия жест към мен и към останалите момичета!
С него ти ни подари по един незабравим спомен, който ще топли сърцата ни цял живот. И се надявам, че един ден ще имаме възможността да общуваме не само виртуално, но и "на живо".
На всички вас, които поспряхте тук, прочетохте, разгледахте, пожелавам да изживеете една такава емоция и да подхранвате и съхранявате доброто във и около вас!
Тъй като цялата тази история на мен лично си ми прилича на една истинска авантюра, смятам, че е изключително подходящо да я включа и в Авантюрата на shMe. Ако не сте разбрали все още за нея, последвайте линка и вижте какво интересно предизвикателство ни отправя един не по-малко широко скроен, прекрасен и невероятен човек.
Сега ви пожелавам усмихнати и незабравими почивни дни!

7 коментара:

 1. Страхотен комплект! Не мога да му се нагледам. Много стилен, а и също така романтичен,

  ОтговорИзтриване
 2. Страхотни подаръци си спретнала! А публикацията е толкова емоционално заредена, развълнувах се от топлите ти думи!

  ОтговорИзтриване
 3. Толкова елементи за един комплект са си истонска авантюра.Невероятно нежни,елегантни и много интересни.Прекрасни са!

  ОтговорИзтриване
 4. Скъпа Тони, сътворила си нещо толкова нежно и красиво, което освен всчичко има и своята страхнотна "полезна част".Няма как човек да не бъде заразен от чувството, което си вложила. Седях и го гледах, и се усмихвах. Съвсем точно мястото му е в Авантюрата. Публикацията ти ме трогна силно, защото е емоционална, защото е искрена и истински красива. Благодаря ти от сърце, че ни разказа толкова мило за Диди и сподели своите чувства. Благодаря ти за хубавите думи и усмивки, които подари и на мен. За мен е гордост и чест, че стана авантюрист. Прегръдки :)ххх

  ОтговорИзтриване
 5. Тони си е Тони. Личи си, че си ги измайсторила с много любов.

  ОтговорИзтриване
 6. Страхотен комплект, Тони! Толкова е изящен, мил и съм сигурна, че ще е много полезен и ще остане много скъп спомен!

  ОтговорИзтриване
 7. Прекрасни неща си подготвила за рождения ден на твоята приятелка! Всичко е толкова красиво, а и практично :)

  Гуш
  Ем

  ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...