понеделник, 19 декември 2011 г.

Харесвам този блог, защото...

Здравейте!
Днес ще ви представя един от  любимите ми блогове, в който всеки път откривам не само красиви картички, но и споделени моменти от едно интересно ежедневие, изпълнено винаги с много задачи и интересни преживявания.
Момичето, водещо този блог е млада, енергична, обичаща живота девойка, която знае какво иска и с малки крачки напред го постига! 
Обича земята по един "странен", според някои, за толкова млад човек начин! И не само я обича, но я и уважава и знае, че доматите, чушките, черешите, тиквичките, краставичките и въобще всеки плод или зеленчук, за който се сетите, не идва от пазара, а го ражда Земята! И се е отдала с цялото си сърце и душа, с голям хъс да отгледа собствени плодове и зеленчуци, които съм сигурна, че дори и малко или пък дребни, са ужааааасно вкусни!
Обича и да снима! Фотографията й се отдава и всеки път с истинско блаженство се наслаждавам на нейните снимки, уловили уникално красиви моменти!
Точно така, познахте! Това е блогът на Avocett!


 Която може да видите в още много превъплъщения, защото както вече споменах е с разнообразни и интересни увлечения и зависи в какъв момент някой е успял да я заснеме!






Разбира се, понякога може и да не я познаете, когато се дегизира така:


Освен, че обича да снима животните, е готова да събере достатъчно кураж, за да се опълчи срещу несправедливо отношение към тях, както е направила тук. Момиче, шапка ти свалям! Честно казано не знам дали аз бих го направила, но определено ми даваш ценен урок с тази си постъпка!
Обича и да радва семейството си с вкусно приготвени ястия, десерти и... украса! 





Всеки прекаран с тях миг, изживява пълноценно и съм сигурна, че един ден това ще бъдат едни от най-прекрасните й спомени! В тяхното семейство освен всички други празници, се чества Тиквен ден, за който може да прочете повече ето тук.
Освен това е готова да изненада много, много приятно част от семейството си като организира ... СПА У ДОМА.


или пък да направи много удивляващи, умиляващи и доставящи страхотно удоволствие изненади за един особено важен момент от техния живот, миговете, от който е запечатала в уникални снимки! Никога няма да забравя тази й публикация!
Да не забравя и колко много наслада за очите ми доставят нейните букети, които успява да снима великолепно!




А сега идва ред на най-трудната за мен част от публикацията ми, а именно да ви представя едни от любимите ми нейни картички и снимки! Голямо сортиране, голямо чудене падна! Все пак най-накрая успях да се спра на няколко, които до ден днешен изникват в съзнанието ми, сещайки се за нея. 
Представям ви едни от любимите ми нейни картички:








 и едни от чудните й фотографии, които са се запечатали много силно в паметта ми:













Това беше малка частица от Avocett и всичко онова, което ме привлече да посещавам с удоволствие нейния блог, да следя с интерес всяка нейна нова публикация, да се наслаждавам на нейните разностранни таланти, които тя ни представя с прекрасни фотографии!
Ако вие не сте я открили все още и съм успяла да привлека вниманието ви и интереса ви към всичко, което прави - знаете вече къде да я намерите!
А аз, тук, в тази публикация, ще закича блога й с ето тази значка:


и ще й благодаря за красотата и творческото вдъхновение, с които ме зарежда с всяка нейна публикация!

Обещано!

Здравейте!
Дойде време да ви представя идеята, за която ви споменах в тази си публикация. Забавих се по ред причини, една, от които беше, че се оказа малко по-трудно отколкото си мислех. 
Всъщност идеята ми не е нищо гениално, нечувано и невиждано, но това е моят начин да отлича всички блогове, които посещавам с удоволствие. Онези, които са привлякли вниманието и интереса ми, които са ме грабнали и които продължават да го правят. Защото всяка от вас е извор на прекрасни идеи,  всяка от вас е успяла да ме развълнува с нещо, да ме грабне с доза собствена оригиналност, с вложени чувства, емоции в красив хартиен проект! А понякога и не само хартиен! И е адски трудно да избереш само няколко! С по няколко думи ще ви разкажа защо съм избрала да следя този блог и с по няколко снимки ще ви представя запомнящи се за мен проекти!  
Реших да направя и значка, с която да го отлича. Не задължавам собственичката на блога да я използва, освен, ако тя не пожелае. Ако й хареса, ако й доставя удоволствие - нека го направи. Няма да отричам, че е удоволствие твоят блог да бъде награден и отличен, да знаеш, че има някой, на който му е интересно и приятно да го посещава, да се вдъхновява от това, което си направил! Така че оставям тя да направи сама своя избор! И... нищо повече! Няма да я карам да прави абсолютно нищо повече! Освен да продължи да радва мен и останалите си последователи с нови красиви проекти!
Е, остана да ви кажа само на какъв принцип ще правя това представяне. Естествено, че започвам с блоговете на момичетата от България! Дълго се чудих с кой точно да започна, но накрая реших, че ще бъде по азбучен ред на блоговете. Така, както излизат в списъка за четене на публикациите.  
 За следващите част от елемента на изненада ще се загуби, но все пак ще има доза и от него!
Надявам се да ви бъде интересно!

P.S. Снимките въобще не изчерпват всичко, което ми е харесало, нещата са много повече, но все пак трябваше да избера красоти, с които да ви представя нагледно защо ми харесва и ми е приятно посещението на блога.

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...