сряда, 10 август 2011 г.

Честит рожден ден, татко!

Здравейте!
Първо искам да се извиня, че напоследък нямам много време и това се отразява на коментарите ми - много лаконични са понякога, възможно е да съм пропуснала на някой ваш проект да оставя дори и такъв, за което се извинявам. Събраха ми се няколко проекта, за които все отхвърлям идеи и това ме бави, изработвам и нещата за кръщенето, за което имаше не една и две спънки, а отделно от това в последния момент ни се отвори възможност за почивка, та прибавих към всичко останало и намирането на свободен апартамент, резервирането му и отмятането на това, което ще ми трябва като багаж. За първи път ще събирам багаж за две деца и тъй като едното е прекалено малко  ми идват все нови и нови неща в главата, които не трябва да забравям да взема! Следя вашите красоти, въпреки всичко, такова удоволствие ми доставят и така ме зареждат, за съжаление обаче времето ми е малко!
Днес ви показвам картичката, която направих за моя татко, който днес има рожден ден. Улеснението с новите ми печати, които благодарение на Нели от Хобисимо вече притежавам и които нетърпеливо очакваха да ги използвам, мога да кажа е голямо. А пък ми се искаше и точно такъв тип картичка да направя отдавна. И тук естествено имаше малка спънка откъм нямането на подходящи брадсове, но го реших много бързо с топъл ембосинг и бронзова пудра. Смятам, че станаха идеални и се вписаха много добре.



Сега ви оставям и отивам да творя, надявам се да мога да ви покажа и останалите неща преди да заминем на морето, но ако не успея ще ви ги покажа след това, направо със снимки от кръщенето!
Приятен, ползотворен и много креативен ден!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...