събота, 3 септември 2011 г.

Spider love

Здравейте отново!
Готова съм и с предложението ми за играта на Хобисимо - Седмица 7 - Релеф. Всяка една от вас, която е правила или все още прави релеф с папка, текстурна плочка или каквото и да било друго и инструмент за релеф, знае, че е трудоемко и отнема време. Добре, че ми дойде тази идея и използвах лесен релеф този път, но пък  картичката, която направих смятам, че се получи много ефектна. Това най-добре ще кажете вие. Ето я и нея.



Паячето си го направих сама от дървени топчета, които оцветих с акрилна боя, добавих едни много мънички перлички, които по принцип продават за украса на маникюр и едно сърчице, което се наложи да бъде оцветено и то, защото беше светло розово, а аз определено държах да бъде червено! Крачетата му станаха малко несъразмерни и кривички, но толкова можах с дебелината на телта, която имам /а може би пък и толкова си мога да работя с нея/. Все пак стана симпатичен, въпреки че не обичам живи паяци този ще ми стане любимец. За текста веднага си признавам, че поисках помощ от приятел, в случая синът ми, надявам се, че се е справило детето. Все пак в главата ми се въртеше съвсем друга думичка от неговата! 
Е, това е. Остава ми само да довърша проекта за Седмица 8 и ако успея имам още няколко идеи по предишните седмици, които се надявам да мога да осъществя преди 13 септември.
Оставям ви с пожелания за много креативни проекти, положителни емоции и усмивки!


Bon voyage

Здравейте!
Колкото и да ми се иска в този момент не се очертава повече пътуване, но пък това не ми попречи да помечтая малко. И мечтаейки си, се роди идеята за тази картичка, която направих за играта на Хобисимо - Седмица 6 - Скеч. Това е една от малкото картички, за които идеята се изясни много бързо, изработката й не отне повече от час, а ефекта "разбъркан пъзел" лично на мен много ми допадна. Надявам се да хареса и на вас, вижте я.



Така и не можах да спретна нещо от останали ми от други картички хартийки, а те вече не са никак малко. Може би един ден ще извадя всички на по-голяма повърхност и ще се роди нещо.
Малко по-късно ще ви покажа и интерпретацията ми за Седмица 7 - Релеф.
Лек и спорен ден от мен!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...