четвъртък, 8 септември 2011 г.

Картичка за мен в бяло

Здравейте!
Много ми се искаше да ви покажа съвсем друга картичка, на съвсем друга тема, в съвсем други цветове! За съжаление обаче не се получи картичка на тема стиймпънк, за което малко ме е яд. Това беше едно страхотно предизвикателство, за което ми се искаше да успея навреме с идеята, ноооо... от бързане ли, от що ли - не знам, развалих фона, който правех, централния елемент така и не го измислих докрая и така ще остане да чака някои материали. За сметка на това за мен бе истинско удоволствие да разгледам проектите на другите, които успяха да се включат - страхотни и много креативни картички създадохте, момичета! Поздравления!
А моята стиймпънк картичка все пак ще ви я покажа един ден, защото съм твърдо решена да завърша започнатото и да реализирам още един проект, който се зароди сутринта на същата тематика.
Е, дойде ми не само вдъхновение, но имах и всичко необходимо, за да направя картичка за мен самата, такава, на която истински бих се зарадвала, ако получа. Въпреки, че според вътрешната ми нагласа и настроение в този момент изглежда по този начин,ако седна да правя в друг ден картичка за мен съм сигурна, че ще бъде различна.
Разбира се, включвам я в:
КФП №82 - Чисто бяла картичка, зададено от Юлия - July art.
С удоволствие вземам участие в предизвикателството и на Юлето, защото поставената от нея тема, ми даде възможност да изразя нуждата си в този момент от малко повече чистота във взаимоотношенията между хората, от малко повече добрина, от по-малко фалш, лицемерие и лъжи.
Сега, когато гледам картичката ми става по-леко на душата, изпълва ме със светлина, блясък и чистота и ме кара да полетя към един по-добър свят или поне към едно кътче, където, както се пее в една моя станала съвсем наскоро любима песен: "Има едно място, на което ходя, но никой не знае, където реките текат и го наричам дом. И няма повече лъжи. И в мрака има светлина. И никой не плаче. Има само пеперуди!"





А ето и самата песен, който иска и му е интересно, да я чуе. На мен ми действа много зареждащо.




Пренасям се в моето кътче, а на вас пожелавам повече усмивки, светлина и чистота!





Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...