сряда, 21 септември 2011 г.

Моята визитка

Здравейте!
Днес ще ви покажа как би ми се искало да изглеждат моите визитки точно в този момент - да бъдат точно такъв модел и точно в тези цветове. В друг период от време съм сигурна, че ще изглеждат доста по-различно, но сега, в този момент ги виждам ето такива.





Разбира се, трудно бих се нагърбила със задачата да създам безброй много такива като тази, колкото и да ми харесва, защото колкото и да се старах да представя себе си в момента с една малка визитка, която да не изисква и кой знае колко време за изработката й, нищо друго не ми легна на сърце като идея и за нищо друго не ме засърбяха ръцете да седна и да го направя.
Както виждате дори имам и повече текст от необходимото, май...
Естествено повода, който ме накара да си измайсторя визитка е чудесното предизвикателство на Green-Eyed Girl, което ни зададе при Картичкофуриите - Визитки! Включвам се с най-голямо удоволствие!
Това е от мен!
Пожелавам ви да прекарате една страхотна и незабравима вечер, която да компенсира дъждовното време от днес!
И нека предстоящите почивни дни ви донесат още по-приятни емоции, да се надяваме да бъдат и слънчеви и за тези от вас, които са решили да ги използват и да се отдадат на любимото хоби нека бъдат много ползотворни!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...