неделя, 14 август 2011 г.

Подготовка за кръщенето - част 4 - финал

Здравейте!
Много благодаря за коментарите и пожеланията, момичета! Радвам се, че това, което направих ви е харесало.
Много ми се искаше да ви покажа още вчера поне още едно нещо, но времето не ми позволи. Е, ще го направя днес.
Започвам с нещо, което трябваше по принцип да бъде покана, но тъй като по независещи от мен обстоятелства и забавяне не станаха навреме, се превърнаха в благодарствени картички за спомен от събитието за гостите.



Представям ви книгата-албум за пожелания, в който после ще сложа снимки от празника. Използвах един, който отдавна имам, но все не му намирах приложение, а сега ми свърши страхотна работа. За съжаление докато го правех снощи малко скъсах опаковката на две места, но ще измисля как да поправя стореното.


А ето я и кутията за дрешките, хавлийката, обувчиците и т.н.




Тъй като не успях да намеря толкова голяма бяла кутия, която само да декорирам, а червена, се наложи да купя и картон, с който да я облека, за да е в тон  с останалите неща и съответно това още повече ме забави. Огромни благодарности и на съпруга ми, който ми помогна много с капака - начерта ми размерите и линиите по които трябваше да биговам и изрежа, след това само залепих  и готово. Това нещо се случи рано сутринта днес, напрежението беше голямо и общо взето с мен почти не можеше да говори човек. Опитах се да го свърша снощи след албума, но моята принцеса реши, че точно тази нощ ще се буди през половин час и не успях. 
Нищо. Сега вече съм спокойна. Всичко мина прекрасно. Тя се държа много добре, почти накрая се разрева, но вече много й се ядеше и й се доспа, така че е напълно разбираемо. И в тази връзка  да кажа, че светло синя рокля, каквато ми се носеше не намерих, но пък си намерих пола в подобен цвят, така че се нагласих за кръщенето. Горната част на роклята беше успешно заместена от един прекрасен подарък, който получих преди време от Ивето от Ivet fantasy
Иве, още веднъж ти благодаря за чудесния аксесоар, с който успях да допълня тоалета си. Не че се бяхме нагласили кой знае колко официално, но за мен моя тоалет беше нещо специално - защото исках да бъда в такъв цвят и защото бях с цветето, което ми напомня за всички онези добри хора, които успяват да те зарадват в даден момент с нещо толкова малко, но в същото време и толкова ценно. Благодаря ти!
Сега ви оставям, колкото и да ми е изморено, имам да приготвям багаж за морето. Така че ви пожелавам приятна, усмихната и много креативна седмица, а аз ще отдъхна малко край морския бряг, заровила ръце в пясъка заедно с децата и ще оставя вълните да плискат уморените ми краченца.
До другата седмица!


Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...