четвъртък, 24 ноември 2011 г.

Коледно чорапче с...

Здравейте!
Днешната ми картичка ще бъде напълно в тон с новата премяна на блога. Така да се каже не само украсих моето местенце, но си закачих и коледното чорапче!



Включвам я в чудесното предизвикателство на Гери при Картичкофуриите - Коледна елха. При мен тя е върху тагчето и една от дизайнерските хартии - там присъства богато. Вчера като заспа принцесата пък си поиграх с коледната сладка-човече, което закачливо наднича от чорапчето, доста се притеснявах дали ще стане, но мисля, че се получи сполучливо. Оказа се, че без да искам съм надушила какво й е на Гери в момента - Бисквитено! Е, моето не е от плат и толкова красиво  като нейните, но пък се надявам да бъде още един повод за появата на чаровната й и заразителна усмивка!
Много исках да се включа и в едно друго предизвикателство, в което ме погъделичка да се пробвам заради цветовата комбинация. Първия ми опит с направата на картичка по цветово предизвикателство, се оказа не само истинско предизвикателство, но и изпитание за мен. И си мислех, че няма да успея. Но без да искам, поглеждайки накрая тази, съм използвала само такива цветове! Така че смело я включвам и в JUGC #111 - Color challenge - Red, White & Green.

И да се похваля с най-новите материали, с които се сдобих благодарение на всички вас, които гласувахте за мен в Игра 25 - Текстура на Arty Mark и харесахте моето участие с ето тази картичка.
Благодаря ви!
Благодаря и на Дони за това, което направи за мен и много съжалявам, че не успяхме да се видим!
А сега вижте с какви красоти се обогатих!

За днес толкова!
Пожелавам ви приятен и успешен ден!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...