понеделник, 25 март 2013 г.

Скеч

Здравейте!
Понеделник е. Време е не само за нова работна седмица, но и за новото предизвикателство на Card Mania Challenges, където този път ви предизвикваме със Скеч/Sketch.
За него наши спонсори са:

които ще зарадват един късметлия с 3 дигитални печата по избор от техния магазин.


- Hobbisimo
които са нашите нови редовни спонсори и които ще предоставят ваучер на стойност 25 лв. за покупки от техния магазин.


Направата на това вдъхновение беше свързано с много перипетии, включително и с едно заливане на готова картичка с кока-кола, което ме принуди в последния момент да започна от самото начало. И много ме е яд, защото на предишната топката се получи в доста по-подходящи цветове спрямо хартиите, но това е положението.


Надявам се, че скеча, който направи Tracy няма да ви затрудни и ще се  включите при нас. Сега ви оставям с пожелания за лека, приятна и ползотворна седмица!

2 коментара:

  1. Много е цветна и лятна, и супер миличка!:)

    ОтговорИзтриване
  2. Hi Miss Emerald, I just wanted to pop over to say thank you for the lovely comment you left on my Card Mania entry - it means a lot to me - so thank you very much I really appreciate it!
    Gorgeous card, lovely bright spring colours, makes me feel cheerful just looking at it! hugs Karen P

    ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...