събота, 1 октомври 2011 г.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Здравейте!
Използвам възможността, че на съпруга ми на телефона вече има нет, за да ви честитя празника ни! Да бъдем здрави, щастливи, да доставяме все повече красота  и радост с проектите ни и на всички ви пожелавам нови и непресъхващи вдъхновения!
Моят поздрав за вас ще бъде не картичка обаче, а моите летни цветни спомени, които отдавна се канех да ви покажа. Ето моята малка градинка, която за съжаление вече не изглежда по този начин, но пък остави много хубави спомени!





Розата съм ви я показвала и друг път и за това ви показвам две от любимите ми нейни снимки.



А това е едно прекрасно цвете, на което забравих името, но пък ме изненада с разкошни и невероятно красиви цветове. Може би малко на гъсто го насях, за сметка на това обаче беше като цветен водопад  по едно време от различни цветове и то комбинирани по невероятно приказен начин.








Завършвам с още две снимки, които искам да споделя с вас. Те са от село. Първата е на тази много красива роза, която ухаеше страхотно, отдавна не бях усещала такъв великолепен аромат на роза! Съжалявам, че не мога да ви го предам чрез снимката.

А това е снимката, с която много се гордея не само заради красотата на самото цвете, но и защото за моите фотографски способности си е истински връх в снимането. Ето я!


Пожелавам ви много цветни и благоуханни дни!



Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...