вторник, 1 май 2018 г.

Stars...

Здравейте!
Сигурно знаете защо се появявам тук в началото на всеки месец, ама аз трябва пак да си кажа - време е за новото предизвикателство в Card Mania. Този път темата, с която ви предизвикваме е Anything but a card.

Наши спонсори този месец са:

- All Dresed Up, чиято награда са 2 дигитални печата по избор от тяхното магазинче;


- Craft Passion, които са подбрали своята награда, така че надникнете задължително в блога на Card Mania, за да я видите.

А сега е време да ви представя и моето вдъхновение, което подготвих специално за това предизвикателство. То е частица от един прословут, епичен, направо исторически проект, който скоро се надявам да завърша. Става въпрос за нещо, което все още пазя в тайна като цялост, но пък ви въвеждам страничка по страничка в него. Първата, която ви показах, беше тази, а другата - тази.
Днес е ред на следващата. 



Рецептата за нея е толкова простичка, а резултатът абсолютно задоволителен - 4 цвята акрилни боички и една камара изрязани буквички. Да ви кажа честно имам чувството, че фонът с боичките ми се получи доста по-бързо от лепенето на буквичките. При тях имах нужда от хубава музика, за да се справя и да не се откажа.
Ето, вижте за какво говоря в цялостен вид.


Засега толкова от мен.
До нови срещи!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...