неделя, 7 април 2013 г.

Време е за награди!

Здравейте!
Сигурно се досещате, че днешната публикация е посветена на Вас! И по-специално на онези от вас, които по един или друг начин се присъединиха към отпразнуването на втората ми годинка в блог пространството.
Благодаря ви!
За милите и топли думи, за емоциите, за великолепните проекти, с които се включихте.
Тази година май ви бе по-трудно, но за мен бе истинско удоволствие и наслада да се радвам на хартиените ви проекти и вярвайте ми, не по-малко затруднена бях в избора си. Няма да ви мъча повече с приказки, а директно пристъпвам към наградите!



Наградата за Фото Вдъхновение №1 отива при:


Успя да ме грабне не само с прекрасното претворяване на цветовете, не само с оригиналния си проект, но и със скоростта, с която го направи!

Наградата за Фото Вдъхновение №2 отива при:


Виждайки нейната картичка, сякаш дръпнах завесата, надникнах през прозореца  и видях красотата на цветята, чух песента на птиците и зареях поглед някъде, зад оградата, за да се полюбувам на останалата красота!

След като прегледах коментарите под публикацията и махнах уточняващите, бройката е 49. И така, моята награда за една от вас, която е оставила коментар, отива при:


Под №27 е kami_bonbona.

Сега е момента да видим и при кого отиват списанията Creativity, любезно предоставени от магазин NaBorsata.com, които по този начин се включиха в моя празник и
искрено им благодаря за този жест!
Random определи първото списание да отиде при:
Под №18 е nuschinka.

Второто списание при:
Под № 32 е Ma_De.

Третото списание при:
Под №9 е Valchen.

Време е и за четвъртата награда, тази, която ще отиде при един от моите последователи, които са били такива към момента на започване на празника. Жребият определи това да бъде:

А под №145 е krE.

Дано сте издържали до тук, защото съвсем не съм приключила. Прекрасно знаех в какво се впускам, прекрасно знаех колко трудно ще ми бъде да избера само по един проект, наясно бях, че терзанията ще бъдат големи. Все пак веднъж вече минах по този нелек път. За това реших, че тази година ще има още подаръчета, малки, символични, но от сърце. Все още не съм решила точно какви ще бъдат, но ще гледам да зарадвам получателите им, а те са /подредени са по ред на участие във Фото Вдъхновенията/:

освен цветово, тя ми подари и едно невероятно приказно и вълшебно удоволствие.

заради това чудесно претворяване на вдъхновението в една не традиционна за наближаващия празник, кошничка.

заради нейния великолепен чайник, дори не предполагах колко добре могат да му стоят тези цветове.

която ме пренесе в друг момент от колажа - този на един спокоен следобед, заета с любимо занимание и наслаждаваща се на красотата, която ме заобикаля.

която ми даде повод да се прехвърля на края на този прекрасен ден, да усетя ароматите на предстоящ празник, изпълнен с не малко романтика и ухания.
Вили, благодаря ти, че тази красота е моя собственост вече и краси кътчето ми за майсторене!

чиято картичка създаде асоциация у мен, че съм свалила най-прекрасната рокля от този манекен и съм готова за празничното тържество.

Честито на всички вас! Надявам се, че за вас е било удоволствие да празнуваме заедно!
До нови срещи!

Моля, момичетата, които спечелиха да изпратят адресите си и телефонните си номера на email адреса ми.

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...