сряда, 8 февруари 2012 г.

Предизвикателство №2

Здравейте!
Време е за второто предизвикателство. Този път се надявам, че няма да ви затрудня, защото то е да направите КОШНИЧКА!
В каквато форма и за каквото душа ви поиска - пълна с лакомства, с цветя или каквото друго ви хрумне! Дори може да подготвите някоя и за Великден! Вярно, че този празник е след два месеца, но пък е хубаво човек да бъде подготвен от по-рано!
Моята кошничка-вдъхновение за вас е изпълнена с домашно приготвени сладки, които на външен вид не са сполучливи, но за сметка на това са ужааасно вкусни!





На този лилиум отдавна му се бях наканила да го направя. Още, когато изгледах ето това клипче! Е, не можах да си намеря такъв пънч и за това се наложи да чертая и режа с ножичката, което е по-бавния вариант, но пък мисля, че резултата си заслужава! И се сетих, че тичинките могат се направят с натрошено кадифе, ще станат още по-истински, но за съжаление нямах. За следващия лилиум ще си набавя!
Модела за кошничката пък взех от тук. Бях си я харесала още, когато си свалих модела за ботушчето, което по рачешки при мен е на кестерме. Както се казва "Всички наопаки, аз на кестерме!"
Стига толкова приказки!
Ето наградата за тази от вас, която спечели Предизвикателство №2!


Ще ви припомня и условията:
- може да участвате само с 1 проект, който не е публикуван досега
- срока, в който можете да го направите е до 12.00 часа на 29.02.2012 г. за всяко едно от предизвикателствата
- знаете как да го направите - като прибавите директен линк към публикацията с вашето участие, използвайки жабката по-долу
- участието ви във всички зададени от мен предизвикателства не е задължително, може да участвате само в едно или две, или три - тогава ще имате шанс да спечелите само обявената към него награда
- ако желаете обаче, да участвате за основното подаръче по случай първата ми блого-годинка трябва да имате регистрирано участие във всяко от четирите предизвикателства!

Припомням ви и как ще бъдат раздадени наградите:
- основното подаръче ще отиде при тази от вас, чийто късмет се усмихне на 01.03.2012 г. и ще бъде изтеглен от по-малката или по-голямата детска ръчичка
- малките подаръчета от четирите предизвикателства ще бъдат спечелени от проектите, които най-много ме грабнат и отговарят на поставеното/ите условие/ия за съответното предизвикателство, а победителките ще бъдат обявени също на 01.03.2012 г.

Сега ви оставям и съм сигурна, че ще ме изненадате с прекрасни кошнички!
Нека творческото вдъхновение бъде с вас!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...