събота, 17 март 2012 г.

За мама!

Здравейте!
Започвайки да правя нещо за мама, винаги се насочвам към лилаво. Дали тъмно или светло, но е все лилаво. По принцип й отива и го обича като цвят, но следващия път ще я изненадам с други цветове. За разнообразие!
Показвам ви кутийката, която приюти не само сърчицето, което ви показах миналата седмица, но и картичка и частица от моята обич!




Моля ви, не бъдете много критични! Имат си кусури и картичката, и кутийката, но многото захванати проекти, за които почти не остава време за работа по тях, късното идване на идея за допълнение към сърчицето и това, че точно в този момент се разболях, си казаха думата.
Но въпреки всичко се постарах да вложа много, много обич и признателност!
Много ми се искаше още миналата седмица да ви ги покажа, но  вирусището въобще не мислеше като мене и успя все пак да ме посъбори. За малко обаче. Лошото е, че и малката прихвана. И за да не са само две, трябваше да станат три - от четвъртък и баткото е болен, за щастие, не колкото мен. Почти една седмица бях и без лаптоп, защото изгоря захранващия му блок и беше на ремонт. А ползването на другия компютър на моменти е почти невъзможно! Малката госпожица е твърдо убедена, че има да пише нещо много важно и на мен не ми разрешава! Ще се опитам да наваксвам като поне разгледам какви красоти и прекрасности сте творили!
Сега обаче искам и да ви се похваля с нещо, което успях да си взема точно за 8-ми март!
Невероятна красота и съвършенство!


Такова мини дръвче исках да си направя толкова отдавна и все не оставаше време за него! Сега обаче си имам едно мноооого, много красиво!
Благодаря, Лидка!

Имам си и още една изненадка! Тя ми е от Ани!



Ани, благодаря ти!
Всичко е много, много красиво, изящно и за мен е голямо удоволствие, че имам нещо изработено от теб!
Сега ви оставям с пожелания за здраве и ви изпращам много слънчеви усмивки!

P.S. Момичета, веднага поправям пропуска си! Модела на кутийката си харесах от ето тук, моделче №5. Извинявам се още веднъж! 

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...