четвъртък, 26 май 2011 г.

Рожден ден

Ето ме отново днес с втора публикация. Този път картичката е предназначена за моя приятелка, която днес помъдря с още една годинка. Вижте я и вие.



Идеята за оформянето й взех от списание Creativity, отдавна й бях хвърлила око и реших, че е крайно време да я осъществя в мой вариант. Естествено като типичен рак - всички наопаки, аз на кестерме, обърнах малко нещата както на мен ми харесва и съм доволна от крайния резултат. 
Радвам се, че успях да вмъкна и това прекрасно тагче, което е подарък от Хобисимо, заедно с още няколко такива, за което съм им безкрайно благодарна. Винаги успяват да изненадат с нещо приятно. 
А тъй като съм използвала 1 копче + 2 цвята връзки + 3 различни десена дизайнерска хартия, я включвам в The Crazy Challenge #68: Рецепта 1+2+3

За абитуриентка 2

Здравейте!
Това е втората картичка за абитуриентка, която направих. Надявам се да й хареса и да й достави още една приятна емоция в този специален за нея ден!




И тъй като използвах доволно количество "скъпоценни" камъчета, смятам да я включа в предизвикателството на CRAFT AND ME Challenges: Gems and Pearls Challenge 36*.
До по-късно!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...