събота, 14 май 2011 г.

Follow me

Здравейте!
Днес ви представям картичка, която направих без никакво предварително обмисляне. Просто снощи седнах, поразрових материалите и започнах, нямайки никаква идея какво ще се получи накрая. Но вижте сами крайния резултат.




Снимките са повечко от обикновено, но ми се искаше да покажа ефекта от бронзовата ембосинг пудра, която използвах за първи път. На мен лично ми хареса крайния ефект и се радвам, че успях да направя с нея и надписа върху дървената плочка. Силно се съмнявах, че ще стане! Замислям се обаче за покупката на кърпички за ембосинг, за да мога да премахвам статичното електричество и да няма от пудрата на нежелани места.
Мисля да я включа в две предизвикателства - това на The Crazy Challenge , където този път всичко е позволено и в прекрасното предизвикатилство на Kaxala при Картичкофуриите - "Любов, магическа реалност", защото когато настъпи "синкавия полуздрач" и "веят в тръпните дървета нехайни, неми ветрове", а совите се събуждат, сме склонни с жест и трепет в гласа да кажем на някой "Следвай ме" и да поднесем своето сърце за него!
Пожелавам ви приятен, слънчев, изпълнен с много положителни емоции уикенд!


Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...