четвъртък, 6 октомври 2011 г.

Световен ден на картичкоправещите

Здравейте!
След като вече съм сигурна, че картичката, която направих по случай Световния ден на картичкоправещите е вече при получателката си, мога да я покажа и на вас. Умишлено не го направих по-рано, за да мога напълно да я изненадам. Разбрах, че й е харесала и доставила удоволствие, което много ме радва, защото ми беше особено трудно да реша какво точно, в какви цветове и т.н., тъй като нямах никаква идея какво би й харесало.
Вижте и вие каква картичка направих специално за Мариана Кушкиева!



Тече, не съм се отказала и чакам и твоята да пристигне, сутринта нямаше известие, но сега като излезем ще погледна пак! Еййй, дано вече имам!
Момичета, не съм забравила и вашите блогове, но просто от вчера принцесата е с температура и други екстри, според лекарката е от зъбите, така че поуспокои ли се малко ще разглеждам и коментирам. В момента използвам докато спи и аз съм посвършила разни други задължения, които край нямат понякога, но няма как - с песен в ума си ги върша чинно и прилежно, за да ви покажа картичката. Можеше и надписана да я снимам, но откъде толкова акъл /хи-хи/!
Пожелавам ви приятна вечер!



Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...