събота, 16 март 2013 г.

Авантюра

Здравейте!
Днешната публикация е посветена на един специален човек, който притежава огромно сърце, добра душа и зарадва толкова много хора през последната седмица, че думи нямам да ви опиша всички чувства и емоции, които предизвика!
И тъй като този специален човек днес има специален празник, реших, че нейния жест не трябва и не бива да остава "ненаказан".
Ето какво подготвих за нея!


Кутията приюти и сладко изкушение, разбира се, но него не съм снимала.


Картичката и тефтерчето са по-голям размер от първите, които направих и които ви показах в тази публикация. Искаше ми се да събера повечко и по-големи странички, за да може дълго време да я радва.


Не пропуснах, разбира се, да разкрася и самите странички и да сложа и разделителчета, висулки и малко панделки за разкош.



Мила, Диди, още веднъж честит рожден ден!
Още веднъж ти пожелавам здраве, щастие, късмет!
И още веднъж ти благодаря за невероятно милия жест към мен и към останалите момичета!
С него ти ни подари по един незабравим спомен, който ще топли сърцата ни цял живот. И се надявам, че един ден ще имаме възможността да общуваме не само виртуално, но и "на живо".
На всички вас, които поспряхте тук, прочетохте, разгледахте, пожелавам да изживеете една такава емоция и да подхранвате и съхранявате доброто във и около вас!
Тъй като цялата тази история на мен лично си ми прилича на една истинска авантюра, смятам, че е изключително подходящо да я включа и в Авантюрата на shMe. Ако не сте разбрали все още за нея, последвайте линка и вижте какво интересно предизвикателство ни отправя един не по-малко широко скроен, прекрасен и невероятен човек.
Сега ви пожелавам усмихнати и незабравими почивни дни!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...