четвъртък, 6 юни 2013 г.

За една Фея

Здравейте!
Случвало ли ви се е да почувствате човек, който познавате само виртуално, страшно близо до сърцето ви? И да създадете приятелство, което топли и изпълва? И то да бъде наистина специално? Е, на мен се случи и то си имам вече няколко такива дружки, с които съвсем скоро ще се съберем най-накрая и наяве. Само не знам дали тогава няма да говорим една през друга така, сякаш сме пропуснали поне една седмица да не го правим виртуално.
Момичета, благодаря, че ви "срещнах" и всеки ден е удоволствие да се поздравим с "Добро утро!", да споделим мисли и преживявания и да завършим деня с топло "Лека нощ!"
Повод за днешната публикация е рождения ден на една от тях, който бе преди известно време и за който нямаше как останалите да пропуснем да й спретнем малко изненадки и да направим този ден за нея още по-специален!
Ето моето скромно участие в тях:

- картичка-кутийка, която приюти в себе си изкушаващ сетивата шоколад и която и този път направих по урочето на Кали




- втората част от подаръка е съвместна изработка между една от другите дружки и моя милост, за мен не беше останало много, просто доших част от гобленчето и го рамкирах и си мисля, че се получи просто страхотно. Още повече, че самата рожденичка много, много си го хареса.


А на мен ми хареса удоволствието, което й достави!

Сега с голямо удоволствие ще покажа картичко-кутийката при:

Пожелавам ви успешен, усмихнат и ... изпълнен с вълшебства ден!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...