неделя, 24 февруари 2013 г.

Една нестихваща любов!

Здравейте!
За повечето от вас отдавна е известна моята голяма любов към всякакъв вид тефтерчета. Тя ми е от малка. Не я израснах, не я забравих. Просто е любов завинаги!
Дори е още по-голяма, откакто мога и сама да си ги изработвам или просто да взема готов и да го украся с чудните хартийки и джунджурийки, които имам благодарение на едно от хобитата ми.
Навярно сте се досетили вече, че днес ще ви покажа частица от тази моя любов. Моя вариант е с нестандартна форма и удобен за носене дори и в дамска чанта и е в комплект с картичка, а един такъв комплект би могъл да бъде и чудесен подарък. 
Започваме с "Поздрав от Париж" - много ми хареса комбинацията от кафяв крафт картон, печати и великолепното дистрес мастило Fired brick.


Това тефтерче се сдоби и с малки разделителчета, а всяка една страничка е украсена с красив мини елемент.А сега е ред на "Пеперудена феерия"! Комбинация от бял крафт картон, печати, черна ембосинг пудра, великолепния дистрес цвят Peacock feathers с леки щрихи с Black soot.


При него украсата на вътрешните странички е по-семпла.
За мен бе голямо удоволствие възможността, която ми предостави Мария от NaBorsata, да покажа и на още няколко чудесни и креативни момичета как да си направят такива комплектчета. Надявам се, че и за тях е било не по-малко удоволствие! Още повече, че създадоха страшно красиви проекти!
Пожелавам ви приятен завършек на уикенда!

10 коментара:

 1. Еха страхотни са и двата,но пеперудената феерия мо легна на сърцето:)Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 2. Тони, разкошни са! Жалко, че нямах възможност да дойда на работилничката!

  ОтговорИзтриване
 3. Прекрасни са, Тони! Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 4. Тази любов и за мен е споделена,поздравления за отличната работа!!!

  ОтговорИзтриване
 5. Оооо! Невероятна красиви са всичките, Тони!!!!

  ОтговорИзтриване
 6. Работилничката беше страхотна, Тони! Благодарим!
  А на живо тези два комплекта са още по-нежни и красиви. :)

  ОтговорИзтриване
 7. Ох, че са хубави!Бялото комплектче ме грабна с декорацията си и тази нежна пеперуда, която е кацнала отгоре.

  ОтговорИзтриване
 8. Прекрасни са! За мен винаги е удоволствие да надникна в блога ти. Очарова ме парижкият комплект.

  ОтговорИзтриване
 9. Страхотни са! Много нежни и красиви!

  ОтговорИзтриване
 10. Много романтични тефтерчета! И не само те! Аз картички не умея да правя, но много харесвам твоят стил и се възхищавам на уменията ти. Надниквам при теб с голямо удоволствие. Затова те номинирам с Liebster Blog Award http://hubavinki.blogspot.com/2013/03/liebster-blog-award.html

  ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...