неделя, 10 февруари 2013 г.

Нежно сияние

Здравейте!
Днешната публикация ще бъде почти на бебешка тематика. Казвам почти, защото става въпрос за госпожица, която скоро ще навърши 1 годинка и малко или много, на тази възраст, започват малко по малко да излизат от бебешкия свят, да имат желание да бъдат не само по-самостоятелни, но и да изследват безгранично света на големите, научавайки всеки ден нови и нови неща и ставайки все по-забавни.
И така, показвам ви албума, който направих за първия рожден ден на тази госпожица, носеща прекрасното име Сияна!И не знам дали вдъхновена от името, или от това, че изработвам нещо за толкова специален повод като първия рожден ден, но вдъхновението така ме завъртя, че направих и специална картичка, която да допълни албумчето.Пожелавам от все сърце на малката рожденичка да расте здраво, жизнено, весело дете и нека жизнения й път е осеян с повече красота и лекота!
На вас изпращам много усмивки! До скоро!

8 коментара:

 1. Много нежни са и картичката и албумчето- точно като за малка госпожичка!

  ОтговорИзтриване
 2. Това сияйно албумче предполагам напълно подхожда на тази малка госпожичка както я наричаш.Много нежен и бонбонено сладък!

  ОтговорИзтриване
 3. Чудесно албумче, Тони! Цветовете са толкова меки и нежни!Красота...Поздрави.

  ОтговорИзтриване
 4. Тони албумчето ти е прекрасно.Дано родителите на това малко съкровище напълнят албумчето само с щастливи и приказни спомени от нейния живот.Прегръдки:)

  ОтговорИзтриване
 5. Тони, приказен е!!! Много нежен и изчистен :)
  Поздрави :)

  ОтговорИзтриване
 6. И албума и картичката са много нежни, Тони!

  ОтговорИзтриване
 7. Прекрасен дом за детските спомени,за радост в семейството!!!Поздрави!:))

  ОтговорИзтриване
 8. Много красиво! Отново ни показваш проект, изпълнен с много смисъл, Тони. Поздравления!

  ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...