понеделник, 28 януари 2013 г.

Enjoy the...

Здравейте!
Отново съм тук, за да ви поканя да се включите в новото предизвикателство на Card Mania Challenges. Този път то е Цветова комбинация/ Colour Combo, от която трябва си изберете минимум три цвята. Ето и самата нея.


Великолепна е, нали? А съм сигурна, че и много вдъхновяваща и че вие и този път ще ни зарадвате със страхотни проекти!

Наш спонсор за това предизвикателство е The Digi Garden, които ще зарадват победителя с цели 7 дигитални печата от техния магазин.


Редовният ни спонсор, NaBorsata.com, отново ще зарадва някоя късметлийка с ваучер за покупки от техния магазин на стойност 20 лв.Използвах печата "Ella and Ballon" на The Digi Garden, имахме някакви "пререкания" с госпожицата, но накрая се разбрахме и тя полетя на нейното невероятно приключение. Къде ще я отнесе балона? Не знам. Но съм сигурна, че ще изживее едно вълнуващо и незабравимо пътешествие!


Ако искате може да последвате или нея, или своето вдъхновение и ако то отговаря на цветовата комбинация, с която ви предизвикваме, заповядайте при нас и ни го покажете.
Усмихната и успешна седмица!

3 коментара:

  1. Живи,вдъхновяващи цветове!Надявам се да имам времето,а на теб-приятен "полет"!!!

    ОтговорИзтриване
  2. ех че весела картичка.... с дъх на свободааааа

    ОтговорИзтриване
  3. Картичката ти прелива от прекрасни емоции...

    ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...