понеделник, 11 февруари 2013 г.

Една по-различна любов!

Здравейте!
Съвсем скоро съм отново с вас, но този път, за да анонсирам и да ви поканя да се включите в новото предизвикателство на Card Mania Challenges. Няма как в месеца на любовта, когато отвсякъде пред погледа ни се изпречват поне по няколко сърчица, да не ви предизвикаме с такава тема. Но... всъщност е малко по-различна от традиционната любовна тематика, защото може да изразите не само любовта към половинката, но и да ни покажете всякакви нейни аспекти и проявления.
Да ви представя и нашите спонсори за това предизвикателство.
Започваме с великолепните Flourishes, които ще зарадват един късметлия с невероятната награда от 50$ за покупки от техния магазин. Имат наистина разкошни неща, а с печатите им се работи с невероятна лекота и са толкова, толкова красиви.


Този път имаме още един спонсор - I Am Roses, които ще предоставят на друга късметлийка ваучер за 30$ за покупка от техния магазин, който прилича на един истински цветен рай.


И, разбира се, нашите редовни спонсори от NaBorsata.com, ще зарадват и направят щастлива още една от вас с ваучер за 20 лв. за покупки от техния магазин.


Е, сигурна съм, че и темата, и наградите са доста съблазнителни и съм още по-сигурна, че са и доста вдъхновяващи и съм абсолютно убедена, че ще ни зарадвате с невероятни и страхотни проекти!
Ако все пак имате нужда от още мъничко вдъхновение все още, ето какво съм подготвила за вас. Картичка, която няма как, надявам се, да остави безучастен нито един от вас, който изпитва онази сладка, незабравима, неповторима и омагьосваща любов към детството. Любов към безгрижните дни, изпълнени с много усмивки, игри и щури бели.
С удоволствие използвах печата на Flourishes и се опитах да върна лентата назад, за да си припомня тези времена. А за да придам малко цветност на отминалите дни, с още по-голямо удоволствие го направих с едно от великолепнити цветя, предоставени ни от I Am Roses.


Загадъчен поглед и на вътрешната страна на картичката.


И малко по-близки детайли.


Ако и до този момент вдъхновението не ви е връхлетяло с пълна сила, то тогава надникнете в блога на Card Mania, за да видите и проектите на другите момичета от дизайнерския ни екип. Всички са създали уникални и прекрасни творения!
А тъй като това е любима моя цветова комбинация, картичката я включвам в:
Ще я покажа и в:
Усмихната и вдъхновяваща седмица ви пожелавам!
До скоро!

6 коментара:

 1. Дааа темата е всеобхващаща и дава по-голяма свобода ,а твоята картичка е много,много свежа и интересна-раздвижена:)Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 2. Gorgeous creation, love all the amazing detail. Thanks so much for playing at Crafty Sentiments this time!!

  ОтговорИзтриване
 3. Thankyou for sharing your gorgeous card with us in the Shabby Tea Room. Love the sweet silhouette film strip, pretty flower spray too!

  ОтговорИзтриване
 4. Тони, много измайсторена картичка! Страхотна е!

  ОтговорИзтриване
 5. Such a sweet beautiful card. I love your design, and the flower really sets of the sweetness of your design.

  Thank you so very much for playing with us in the From The Heart Challenge at Stamptacular Sunday! So very happy that you could join us this week.
  :) Pam

  ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...