четвъртък, 7 април 2011 г.

Money card

Сентенцията "Моето гардже е най-хубаво!", моята майка явно я е претворила в "Моето гардже прави мнооого хубави картички!" и кой знае още колко суперлативи! Иди, че обяснявай, че тепърва има да придобивам опит и съм едно съвсем малко пеленаче в картичкоправенето! Както и да е. Та похвалила ме пред нейна колежка и преди две седмици ми се обади с молба, ако може да направя нещо за абитуриент, но такова, че да могат да се сложат паричките в него! Преминах през доста идеи, но накрая се спрях на нещо доста простичко, което събира в себе си картичка и местенце за парички. В процеса на картичкоправене естествено бяха променени и доста от първоначалните ми замисли. Добре, че зародилите се в главата ми идеи за използване на дадени материали, първо пробвах на малки картончета. Ако не го бях направила в боклука щеше да има поне пет картички! 
И така, представям ви първата от моите money card /така и не ми дойде нищо подходящо в главата като превод на български/.




Като цяло останах доволна и приятно изненадана от себе си, когато я завърших. Единственото, което не ми допадна в нея е надписа! Не се получи и това си е! Това ме навежда на мисълта за инвестицията в един принтер, така или иначе е необходим, омръзнало ми е да се разкарвам с флашката и да обяснявам надълго и нашироко кое как го искам. Но това е друга тема!
Ето и втората money card



Надявам се поне една от двете да се хареса и да бъда полезна в поднасянето на определената сума - да бъде избегнато онова чудене и маене как точно да ги дадеш или да бъдат сложени в  бял скучен плик.






7 коментара:

  1. Много ми харесват и двете-стилни и изчистени, без нищо излишно.Поздравления, сигурна съм, че ще се харесат.

    ОтговорИзтриване
  2. Ооо,много са красиви и стилни двете,страхотни са,ще се чудят коя да изберат,просто и двете са чудни!

    ОтговорИзтриване
  3. И двете са се получили много добре. :)

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря, момичета! Ако наистина ги затрудня и се чудят коя да изберат ще остана доволна, не за друго, а защото, може би, това ще бъде доказателството, че съм се справила добре.

    ОтговорИзтриване
  5. И двете са станали много хубави, но първата ми харесва повече.
    Принтера е чудесна инвестиция, но внимавай като избираш,че някои имат проблем с по-тежкия картон и на моя му се "моля" всеки път да го захапе правилно.
    А ето тук може да видиш една чудесна идея за опаковане на малки неща/пари - http://www.monkeysee.com/play/3459-creating-a-gift-card-holder

    ОтговорИзтриване
  6. Калисто, благодаря и за коментара, и за съвета за принтера /не се сетих да попитам за това като информативно ги разглеждахме със съпруга ми/, и за чудесния линк! Ще го разгледам на спокойствие при първа възможност!

    ОтговорИзтриване
  7. мммм супер са, много са симпатични...

    ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...