неделя, 2 юни 2013 г.

Shabby Stitching

Здравейте!
Днес ви представям последната серия от АТС картички, която съпроводи по-нататъшния път на албумчето от "Забава с АТС" на Ем.
Това е серията, която направих сякаш с магична пръчица. Цветове, форми, елементи, дантели, дори самата обработка на централните детайли сякаш се случваше от само себе си. Пастелните цветове са продиктувани от любимия ми стил Шаби шик, малко ми липсват розите, но за това пък се постарах с лекото състаряване. Шевовете бяха просто задължителни предвид шевната машина, игличката с напръстника и макаричката. Но да ви кажа честно, че и този път не посмях да ги мина на шевната ми машина и отново си беше по стария ми метод - първо дупчиците с шилото, а след това с иглата и конеца.
Е, стига приказки, вижте ги!


№1

№2

№3

И познатите ви гръбчета:

Е, това бяха моите АТС серии, с които се надявам да зарадвам следващите участващи в тази великолепна забава и се надявам всяко едно от тях да намери своя нов дом. А ако си мислите, че с тази серия приключвам да ви показвам АТС-та, не бързайте. Напротив, още утре ще ви представя едно много специално АТС - това за самата Ем. Тъй като тя е главния "виновник" за това събитие, което ще ни вълнува още дълго време, за това реших, че нейното АТС няма да бъде от серия, а ще бъде едно единствено, ще бъде специално създаден уникат за Ем!
Очаквайте го в утрешната ми публикация!

5 коментара:

 1. Още веднъж те поздравявам!И тази серия е чудесна,бих се радвала ан едно "късче от нея"...някой ден!

  ОтговорИзтриване
 2. Поредните чудни АТС-та!Аз като дипломиран дизайнер на облекли няма как да на си падна по тях:)Прекрасни са и се надявам едно от тях стигне до мен:)Хубава неделя!

  ОтговорИзтриване
 3. Прекрасни са! Не знам на кои по-напред да се любувам ( нямаше ме само седмица). Както винаги си иставила късче от себе си в творбите си и макар и в серия, всяко едно АТС е уникално

  ОтговорИзтриване
 4. Всичките са прекрасни! А за шевовете , минати на ръка, просто нямам думи, колкото и да ги гледах , не можах да открия, че не са от машина ! Невероятна изработка!

  ОтговорИзтриване
 5. Чудесни са,много ме грабнаха и цветово, и с елементи! Всичко мнгоо ми хареса! Поздравления!

  ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...