събота, 1 юни 2013 г.

Детски спомени

Здравейте!
Честит празник на всички малки, големи и още по-големи деца!
Без да искам се получи едно съвпадение - точно на днешния ден ви показвам втората серия от АТС картички, отпътувала с албума, която нарекох "Детски спомени" и която посвещавам на всички вече пораснали деца, запазили не само своите детски спомени, но и частица от детето в себе си!
Няма много какво да ви кажа за тези АТС - отново съм използвала дистрес мастила, печатите са на Flourishes и ги използвам отново с голямо удоволствие, а отпечатаните изображения покрих с черна пудра. 


№1

№2

№3

Познатите ви вече гръбчета:

Сега ви пожелавам усмихнат ден, а аз отивам да празнувам заедно с моите деца!

3 коментара:

  1. Честит празник пораснало момиче,толкова са хубави :)

    ОтговорИзтриване
  2. Тони, ти си с усмивка на дете и нека винаги е така. На теб, малката сладуранка и порасналия батко много смях и веселие днес. Картичките са страхотни... по детински щури ;)

    ОтговорИзтриване
  3. Много хубав празник и на вас, Тони! АТС-тата са приказни! С голямо съжаление установих, че няма начин да стигнат до мен! :( Другият път...

    ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...