петък, 31 май 2013 г.

Пеперудена въртележка

Здравейте!
Повечето от вас не само знаят, но и се включиха в инициативата на Ем - Забава с АТС, с която реши по един особено красив и оригинален начин не само да събере АТС картички за себе си, но да даде възможност и на останалите да се възползват и да обменят такива. С голям трепет очаквах албумчето да дойде при мен и си мислех, че съм достатъчно подготвена за красотата, изобилието, креативността, с които то е изпълнено. Бях сбъркала! И сега, когато то вече не  е при мен, пак не знам дали имам думи, с които да ви опиша всичко - чувствата, емоциите са невероятни!
Днес ви представям първата серия от моите АТС картички, която вече пътува към следващата картичкофея, която ще има удоволствието да се докосне до това вълшебство и да даде и своя принос към него.
Тази серия нарекох "Пеперудена въртележка" - пеперудена е видно от снимките, а въртележка от това, че всъщност благодарение на брадсовете в средата, пеперудите наистина могат да се въртят и се опитах с още една снимка да ви я покажа.
Всички елементи по тях са обработени с дистрес мастила, разбира се и прозрачна пудра. Това е. Сега остава и да ви ги покажа!


№1


№2

№3

И как изглеждат гръбчетата им:

Снимките са повече от ужасни, но така е, като оставих снимането за последно, за да може да нащракам уж всички накуп. Нито ми се получи снимането накуп, нито успях да направя що годе свестни снимки.  Минало свършено обаче!
Сега ви пожелавам една спокойна нощ, а утре ще ви покажа втората серия, която отпътува с албумчето!

6 коментара:

  1. Разкошни АТС-та Тони ! Синият веднага ми легна на сърце :)Благородно завиждам на бъдещите им притежателки :)

    ОтговорИзтриване
  2. Изключителна красота и стил ни показваш днес, Тони!Адмирации :)!

    ОтговорИзтриване
  3. Мога само да съжалявам,че съм била преди теб...!!!Красота!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Еха...Тони този пеперуден стил много ти подхожда!Впечатляващи фонове и страхотно изпълнение,както винаги!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Ау, Тони, прекрасни пеперудени въртележки!

    ОтговорИзтриване
  6. ...и след като синята вече бе избрана мога да се похваля, че лилавата е моя!!!
    И ако знаеш само как ме затрудни в избора!

    ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...