четвъртък, 25 април 2013 г.

За една авантюристка

Здравейте!
Знаете ли колко е приятно, вдъхновяващо и специално, когато изработваш нещо за специален човек, човек,  който е успял да докосне дълбоко и душата, и сърцето ти? Бих казала, че е като да сътворяваш едно малко чудо, едно вълшебство! За един такъв Чудесен Човек направих АТС, единствено, уникално! По принцип ги правя в серия, но този път просто трябваше да бъде само то, защото бе за shMe. Помните ли нейната авантюра? А разбрахте ли с останалите картичкофеи в каква авантюро-изненада я забъркахме? Ако сте пропуснали, надникнете тук.
Моя принос към изненадващата колекция от АТС-та, която й спретнахме, е зареден с много символика. И то не случайна, защото водното конче е едно от насекомите, за които се вярва, че носят късмет. Като същества на вятъра, те представляват промяна. Промяна, която при shMe е в една или друга посока. Надявам се в по-добрата, в по-оптимистичната, в по-щастливата! Водните кончета имат и още символични значения - успех, сила, кураж, мир, хармония и чистота. Все неща, която получателката на моето АТС със сигурност притежава и все неща, които съм сигурна, че в малко повече, в този момент, ще й бъдат от голяма полза.
Но стига приказки, ето моето АТС, заредено не само с всичката гореописана символика, но и с пожелания за здраве, нови хоризонти и много, много вълшебни усмивки!


Мила, shMe, каквито и следи да остави живота върху теб, ти запази онези хубавите, ценните моменти, изпълващи душата и сърцето, даряващи сили и усмивки!


Нека те винаги озаряват дните ти!

12 коментара:

 1. Наистина е разкошно! Аз имах удоволствието да го видя на живо и да усетя емоцията, която е вплетена в него... Като една приказка е!

  Гуш
  Ем

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря, Ем! Радвам се, че съм успяла да предам всичко, което почувствах и това си е проличало.

   Изтриване
 2. Обожавам водните кончета! Просто няма как да не ме грабне. Прекрасна!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря, Маги! Аз също много ги харесвам и не случайно избрах водно конче.

   Изтриване
 3. Прекрасно е! Много обичам водни кончета. Винаги ме подсещат за едноименния филм, както и за две разходни из природен парк Русенски лом, където се наснимах на водни кончета :) АТС-то е наистина прекрасно!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря! Ще ми е интересно да видя и твоите снимки!

   Изтриване
 4. Много хубаво и вълщебно написано и направено!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря, Бо! Вълшебно, защото е за вълшебница!

   Изтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...