вторник, 16 април 2013 г.

Да се подготвим за Великден!

Здравейте!
С малко закъснение ще ви поканя да участвате в новото предизвикателство на The Crazy Challenge, където този път ви предизвикваме да направите проект на тема
Великден/Easter.
Сигурна съм, че имате много идеи, които само чакат лек подтик, за да ги осъществите. Е, ние ви го даваме, а вие творете и ни покажете!

Наш спонсор е Stamping Dragon Designs.

Не се колебах дълго какво да направя с един от предоставените ни печати от нашия спонсор и решението за кошничка бе взето много бързо. И дори знаех точно какъв модел искам да бъде, защото още като видях моделчето миналата година, с което някои от вас взеха участие в моето предизвикателство за кошнички, си казах, че един ден и аз ще направя такава. Е, този ден дойде и ето я и моята кошничка.Надявам се тя да допринесе за вашето вдъхновение на тема "Великден".
До скоро!

3 коментара:

  1. ОООО, този модел за кошничка ми е любим.
    Много е хубава! Харесва ми ефекта на дърво....

    ОтговорИзтриване
  2. Много е красива и ефектна!
    Със сигурност не ти е било лесно да го постигнеш, но определено си е заслужавало :)))

    ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...