понеделник, 4 март 2013 г.

Благодаря!

Здравейте!
Време е за новото ни предизвикателство в The Crazy Challenge. Този път сме ви подготвили тема, която се надявам да ви хареса и да ви накара да направите картичка, с която да изкажете благодарността си към някого. 
Навярно вече сте се досетили, че темата ни този път е 
Благодарствена картичка/Thank You Card.
Имаме удоволствието наш спонсор този път да бъде талантливата Катрин, която ще зарадва една щастливка от вас с 5 дигитални печата по избор .Голяма част от нашия екип за съжаление е повален от разни вируси, но останалите се постарахме да подготвим вдъхновения за вас.
Изключително много ми хареса печата на Катрин - Pretty Petals 2. Не само, че ми напомни за настъпващия прекрасен сезон, но и ми се стори чудесен начин не само да кажеш на някого "Благодаря!", но и да му поднесеш това красиво букетче.


Нека надникнем и вътре.А на вас благодаря, че надникнахте в моето местенце!
Ако и вие искате да благодарите на някого не се колебайте да го направите сега, а ние ще бъдем радостни, ако споделите с нас вашата картичка в The Crazy Challenge.
Пожелавам ви усмихната седмица, изпълнена с много настроение и усмивки!

5 коментара:

 1. Много е красива и печата е прекрасен! С такава картичка ще е много стилно "Благодаря"! :)

  ОтговорИзтриване
 2. Very beautiful card. The inside is lovely too. The papers and colours are so pretty. It's a pleasure to sponsor your challenge. xx Kathy

  ОтговорИзтриване
 3. Тони, страхотна е - толкова семпла и много, много красива! цветовете са прекрасни!

  ОтговорИзтриване
 4. What a lovely thank you card. Beautiful design.

  xo

  ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...