петък, 1 март 2013 г.

Празници!

Здравейте!
Най-напред искам да ви пожелая да сте бели и червени, румени и засмени, здрави и честити и от творческо вдъхновение окрилени и със свободно време дарени!


Днешния ден е малко по-специален и по друга причина. Сякаш магически отлетяха цели две години, откакто написах първата си публикация тук. Сега се връщам към нея и с умиление, и с усмивка, и с разни други смесени чувства, но с тях няма да ви занимавам.
Ще пристъпим към същността на днешната публикация.
Започваме с торта, разбира се!
Тик-так, тик-так...


... празник тук ще има пак!
Сега ми се иска да внесем и малко цвят в почерпката. Не случайно къпкейкчетата, които ви предлагам, са подбрани в тези цветове, но малко по-късно сами ще се досетите защо.


След като ви подсладих, е време да кажа и как ще отпразнуваме втория рожден ден на Handmade by Miss Emerald.
С подаръци за вас, разбира се! Тази година обаче, ще ги запазя в тайна до последно. Само ще издам, че ще бъдат четири!

Снимка: Vintage Jute And Lace Favour Bag

За спечелването им, може да се включите по два начина:
1-ви начин -да участвате с хартиен проект в предизвикателството, което тази година е само едно и е Фото Вдъхновение, но с две снимки. По ваше желание може да направите по един проект за всяка от тях или да направите само един по снимката, която ви е вдъхновила повече. Аз няма да ви предложа мои проекти по тези снимки на този етап, защото искам да видя вашата представа, вашето усещане, вашето Вдъхновение. Независимо обаче от какво е било породено то - дали от цветове, дали от някое изображение, нека това бъде видно за всеки видял снимката и вашия проект. И нека бъдат нови и непубликувани досега проекти. Ще избера по един проект от всяко от Фото Вдъхновенията, който ме е грабнал и докоснал най-много, а създателите им ще получат по едно подаръче.
Срок за участие - 01.04.2013 г., включително.

2-ри начин - ако не ви се участва в предизвикателство, но все пак искате заедно с мен да празнувате, просто оставете коментар под тази публикация. След изтичане на срока ще направя списък с имената ви и с помощта на Random ще изтегля едно печелившо име. Ако е вашето, то тогава вие ще спечелите третото ми подаръче.
Тук ще вмъкна и една изненада и допълнителни подаръчета!
Магазин NaBorsata.com
пожелаха също да отпразнуват заедно с мен и вас втората годинка на блога ми и ще зарадват 3 от вас, оставили коментар под публикацията, с по един брой на списание Creativity №38.
Срок за участие - 01.04.2013 г., включително.

Разбира се, ако имате желание, може да участвате и по двата начина.
Хм, четете, броите и сигурно вече си мислите, че нещо пропускам?
А подаръче №4? 
Няма как да пропусна да ви кажа , разбира се!
 Това подаръче ще отиде при един от моите последователи, станал такъв до момента. Вече направих списък на всички ви, но печелившия ще бъде изтеглен отново с помощта на Random и обявен заедно с другите отличени.
Е, това е!
Надявам се, че и тази година ще празнуваме и се забавляваме заедно!
Остана само да ви покажа и Фото Вдъхновенията!

Фото Вдъхновение №1 е ето тази цветова палитра:
 /ако обичате такива цветови палитри надникнете тук, има още доста, които определено ще грабнат вниманието ви/.

Фото Вдъхновение №2 е този прекрасен пастелен колаж:
 /а тук може да откриете още подобни вдъхновяващи колажи и прекрасни снимки/.
За да включите вашия проект към съответното вдъхновение, ползвайте линка под всяко от тях. Нека той бъде директен линк към вашето участие, а не към блога ви.
Ако участвате чрез ФБ или друг начин, моля, нека снимката бъде видима за всички.
В празника може да участва всеки, независимо от коя държава е!
Хайде да празнуваме!

56 коментара:

  1. Ехеее такова забавление ще падне при теб този месец:)))Честита блогодвегодинка!Винаги си ни изненадвала с различни по стил и техника хартиени и не такива проекти,което на мен специално много ми харесва.За това ти пожелавам да не спираш и да вървиш все по-напред и по-високо!
    С удоволствие се присъединявам към твоят купон който ще върви тук този месец!Прегръдки:)

    ОтговорИзтриване
  2. Честита баба Марта!
    Тони, от къде се взема тази позитивна енергия и зашеметяваща креативност в теб?!
    Честито ти рожден денче!

    ОтговорИзтриване
  3. Честит Рожден Ден! Пожелавам ти от сърце винаги да усещаш и виждаш красотата край себе си, да имаш желанието да я грабваш, както до сега и да я подаряваш на другите с усмивка, картичка или добра дума.
    Ще се опитам да те уважа и с проект, защото цветовете са прекрасни и истински вдъхновяващи.
    Много усмихнати поздрави,
    шМи :)ххх

    ОтговорИзтриване
  4. Тони,честита блогогодишнина и Честита Баба Марта!Пожелавам на теб и на всички около теб много здраве и щастие, и все така да са озарени от страхотната ти усмивка!
    А аз със сигурност ще направя картичка за теб, защото едната картинка направо ми проговори.
    Поздрави и прегръдки от мен, Кали :)

    ОтговорИзтриване
  5. Еха, страхотен повод и страхотно предизвикателство. Ще се опитам да се включа.
    Честит блогорожден ден!

    ОтговорИзтриване
  6. Честит Рожден Ден на твоето прекрасно местенце за вдъхновение и отмора Тони ;-) Пожелавам ти красотите, с които ни зареждаш, всеки път щом надникнем тук, да са двойно повече, а твоите позитивност и чар да продължават да ни радват и занапред. Весел празник и Честита Баба Марта !!!

    ОтговорИзтриване
  7. Тони, как си лети времето...Честита блогогодинка и от мен и честита Баба Марта! Пожелавам ти здраве - на теб и любимите ти хора. Да сте все така усмихнати, все така лъчезарни , а ти все така креативна!
    Чудесен празник се заформя отново при теб! Фото-вдъхновенията, които си ни подготвила са наистина провокиращи.. Усмихнат празник!
    Гуш
    Краси

    ОтговорИзтриване
  8. Честита баба Марта, Тони, и честита втора блогогодинка! Не знам какво е правило блог пространството преди появата ти :-)
    И както винаги, много интересни предизвикателства и наградки, благодаря за което.
    Много прегръдки и слънчево настроение от мен!
    Гери

    ОтговорИзтриване
  9. Честита Баба Марта и честита 2-ра годишнина от създаването на твоето чудесно местенце за красота! Желая ти да пордължаваш да го пълниш с толкова прекрасни ръчно сътворени неща! И двете снимки много ми харесаха, така че имам голямо желание да се включа в твоята игра!

    ОтговорИзтриване
  10. Честита Баба Марта Тони, и честита 2-ра блого-годинка..все така бъди усмихната и сърдечна, креативна и позитивна! Приятно ми е да посещавам "твоето местенце"...Поздрави Пепи

    ОтговорИзтриване
  11. Честита Баба Марта, Тони! Много здраве, радост, обич и усмивки да има около теб! С голямо удоволствие ще се включа в твоя празник!
    Много слънце и хубаво настроение в този двойно празничен ден :)

    ОтговорИзтриване
  12. Първо Честита Баба Марта! Да си жива и здрава!
    Честита блогогодинка, Тони! Още дълги години да създаваш красоти и да ни ги показваш тук.
    Чудесна игра си измислила. Имам огромното желание да се включа и искрено се надявам да успея.

    ОтговорИзтриване
  13. Честити празници, Тони! Изглежда отново си ни приготвила интересни предизвикателства! :)))
    Благодаря ти! За блога, за идеите, за вдъхновенията и за уникалните проекти, с които ни радваш всеки път!

    ОтговорИзтриване
  14. Тони,честита блогогодишнина и Честита Баба Марта!Какъв чудесен двоен празник!Пожелавам ти много здраве - на теб и семейството ти , бъди все така креативна и преливаща от положителна енергия, която няма как да не докосне и нас-твоите почитатели!Имам голямо желание да се включа и с картичка и искрено се надявам да успея!

    ОтговорИзтриване
  15. Честита Баба Марта и честит 2 блого-рожден ден, Тони! Бъди все така креативна, усмихната и позитивна! :) С удоволствие ще се включа. Просто не мога да устоя на едното цветно вдъхновение. :)

    ОтговорИзтриване
  16. Тони! Първо - Честита Баба Марта! Нека здравето и слънчевото и весело настроение не напуска теб, семейството и дома ти!
    А ти - като една Вълшебница, каквато е Баба Марта, отново ни изненада ! Твоят блого рожден ден, ще бъде едно много приятно изживяване, за което безкрайно ти благодаря! Нека блога ти пребъде през годините! Нека бъде твоя оазис в трудните моменти и дни!
    А, аз няма да пропусна да те уважа, защото ти винаги си била такава с мен! Гуш! :)

    ОтговорИзтриване
  17. Честита Баба Марта, Тони, и честита блог годинка! Вдъхновенията са много хубави и дано успея да се включа. Толкова отдавна нищо не съм пипвала, а всички вървят само напред и стават все по-добри, че вече ме е страх да седна да правя каквото и да е май :)

    ОтговорИзтриване
  18. Честита Баба Марта, Тони, както и честита втора Блогогодинка! Желая ти здраве, успехи, повече поводи за усмивка и нестихващо вдъхновение! Предизвикателството ти е наистина прекрасно и с огромно желание ще се включа в него.

    ОтговорИзтриване
  19. Страхотна идея, Мис Емералд! За мен ще е чест и удоволствие да празнувам заедно с теб и тази година. Честита втора блогогодинка! Пожелавам ти все така неусетно да минават годините и винаги да предизвикват трепети у теб!

    ОтговорИзтриване
  20. Честита баба Марта Тони, честита и втора годинка. Пожелавам ти много да си здрава, повече време и мнооого публикации за следващата трета годинка, с които да ни радваш и вдъхновяваш... Отново си приготвила прекрасна изненада за всички нас ...

    ОтговорИзтриване
  21. Тони,честита блогогодишнина и Честита Баба Марта!Страхотно си се справила с подготовката на празника.Ще се постарая да се включа и в предизвикателства.Пожелавам ти още много поводи за празници и нека да ти се сбъднат всичките ти мечти.

    ОтговорИзтриване
  22. Честита Баба Марта и честита втора блогогодинка!Пожелавам ти да пълнеш това местенце с много красоти,който да радват нашите очи!Със сигурност ще се включа в предизвикателствата!

    ОтговорИзтриване
  23. Честита ти втора блогогодинка! Пожелавам ти много усмивки, много слънчеви дни и куп вълнуващи емоции и всичко това разбира се придружено от още безброй прелестни творения!
    Тук винаги се отбивам с такова удоволствие и се зареждам позитивно от всички красоти, които твориш :) Непременно ще се постарая да направя поне една картичка, защото съм сигурна, че си ни подготвила нещо приказно!

    Гуш
    Ем

    ОтговорИзтриване
  24. Честита Баба Марта,със здраве и вдъхновение !Честитка и за блога,от групата"прохождащи":))!!!За включване-определено- с мерак,само времето да е с мен!!!

    ОтговорИзтриване
  25. Честита втора блогогодишнина! Дано вдъхновението винаги бъде с теб и желанието да водиш този прекрасен блог никога не те напуска!
    Чудесна изненада си ни подготвила и ще се опитам да се включа в празненството!
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  26. Честито,честито, честито да ти е, Тони!Втората годинка е много важна и много силна. Бъди здрава, вдъхновена и продължавай все така да внасяш красота и в моето ежедневие. Гуш :о)

    ОтговорИзтриване
  27. Тони, поздрави и от мен! Желая ти всичко най- най- хубаво. Миналата година беше много интересно и забавно при теб, но тази година надмина всички очаквания! Ще се включа с удоволствие мила Тони!

    Гуш
    Ками

    ОтговорИзтриване
  28. Леле,Тони,страхотни палитри-от най-любимите ми комбинации!Ще бъдат употребени!
    Честита ти блогогодинка!Продължавай да бъдеш все така вдъхновена и вдъхновяваща!

    ОтговорИзтриване
  29. Честита баба Марта и честита блогогодишнина 1

    ОтговорИзтриване
  30. Честита годишнина! Желая ти вдъхновението ти да не секва!

    ОтговорИзтриване
  31. Ама вярно как си лети времето...сякаш вчера ни предизвикваше за първия си рожден ден с онези интересни кошници, разделители... А днес отново си измислила забавление, което подхожда на това местенце - събрало в себе си красота, изящество, много позитивна енергия и хиляди усмивки. Честита блого-годишнина Тони, и продължавай още дълги години да ни правиш съпричастни на творческите ти върхове.

    ОтговорИзтриване
  32. Честита още една годинка,Тони!Желая ти от сърце здраве и щастие, мила...всичко останало мисля, че си го имаш :)...вдъхновение, време и любов към всичко и всички...това намирам при теб и благодаря!

    ОтговорИзтриване
  33. Честита годинка! Все така неуморна, вдъхновяваща и заразяваща околните! Много успехи и щастие!

    ОтговорИзтриване
  34. Честита Втора Блогогодинка, Miss Emerald. Желая ти да не спираш да търсиш магията и вълшебството в живота си, винаги да вдъхновяваш себе си и околните с нови неща, и най-важното да не спираш да правиш това, което обичаш, защото в това е смисъла!Много щастие и изпълнена със здраве година!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. П.С. Този коментар е от мен, направих си блог, за да мога по лесно да оставям коментари:)! Усмивки...

      Изтриване
  35. Честито и от мен, мила Тони! Да е слънчево и светло на душата ти и да живее в нея вдъхновението така, както и досега!

    ОтговорИзтриване
  36. Тони, честит празник с пожелание за здраве и много вдъхновяващи моменти, и свободно време за реализацията на всички твои хрумки:-)

    ОтговорИзтриване
  37. Тони исках да ти честитя на този ден-защото си пленителна,лъчезарна,вдъхновяваща и пръскаща благородство и топлина,така само както една истинска жена умее.Честита блогогодинка,честит празник вълшебнице!Местенцето ти е толкова уютно и споделящо,благодаря че имам възможността да ти идвам на гости!

    ОтговорИзтриване
  38. Ми да празнуваме тогава! :) Честит празник! Как само си минават годинките, още си спомням как отпразнувахме миналия блого рожден ден :) Желая да си здрава, все така вдъхновяваща и много креативна!

    ОтговорИзтриване
  39. Честита 2-ра годишнина на прекрасния ти блог, Тони! Продължавай да ни правиш съпричастни с невероятните красоти, които твориш! Иска ми се да се включа в забавлението и да ти направя картичка, дано само ми остане време... Прегръдки, Ани

    ОтговорИзтриване
  40. Честита втора блого годинка. Създала си едно прекрасно местенце,което ме ставя без думи с всяка следваща публикация :)Поздравления! :)

    ОтговорИзтриване
  41. Честита втора годинка на блога, Тони! Миналата година не успях да се включа, но тази ще се опитам поне по едно от фото-вдъхновенията. Блогът ти е един от любимите ми, въпреки че рядко коментирам, но те следя и нищо не изпускам :). Продължавай все така да вдъхновяваш!

    ОтговорИзтриване
  42. Честита блогодинка и от мен!:))) Много весело празнуване,време за майсторене, нестихващо вдъхновение и приключение за това прекрасно магическо местенце ти желая:))) И не на последно място ти желая страшно много позитивизъм и незабравими емоции;) Наздраве!!!:)

    ОтговорИзтриване
  43. Честита, блогогодинка! Пожелавам ти да намираш вдъхновение навсякъде около теб, да продължаваш да ни радваш във виртуалното пространство (а и не само там)! Много здраве на теб и цялото ти семейство. Комбинацията мента и лилаво е страхотна, дано да успея да се измайсторя нещо подобаващо.

    ОтговорИзтриване
  44. Леле, с тази мойта заетост, за малко да пропусна този страхотен празник, добре, че беше Дилянка :) Честита втора блогогодинка, Тони! Запази това местенце, така уютно и спокойно, за да може и за напред да го посещаваме с удоволствие и да се разтоварваме. Ти си остани, винаги слънчева, позитивна и усмихната, продълавай да ни радваш и да ни изненадваш с новите си творения! Желая ти здраве и време за всичко и всички, които обичаш!

    ОтговорИзтриване
  45. Честита блогогодинка, Тони! Бъди все така слънчева и вдъхновена! ;)
    (Явно съм била много разсеяна в началото на месеца, щом съм пропуснала тази публикация...)
    Така ме усмихна, че нямам как да се включа с нещичко - още повече, че едната от цветовите комбинации ми е много любима.

    ОтговорИзтриване
  46. Тони, без да искам включих картичката си към първото фото вдъхновение, а тя е по второто, и сега не мога да го изтрия...

    ОтговорИзтриване
  47. Eх, Тони само ги гледам палитрите и се каня да направя нещо... но няма да се офлянквам повече... страшно красиви си подбрала, не знам коя да избера! :)

    Поздрави за блогогодишнината! Още много години да празнуваш и ние заедно с теб :)

    ОтговорИзтриване
  48. Честит втори блог-рожден ден, Тони!С пожелания за много приятели и пълен кош вдъхновение и с благодарност за доброто сърце, с което те е дарил Бог:)

    ОтговорИзтриване
  49. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  50. Честита блог-годишнанка! С пожелание за много години изпълнени с красота и вдъхновение на това прекрасно местенце !
    Тони,Тони... страхотни снимки... само дано успея да се вместя във времето ...

    ОтговорИзтриване
  51. Честит рожден ден на блогчето, Тони! Бъди здрава, винаги така вдъхновена, продължавай да твориш красоти и да ни радваш...Искаше ми се да успея да се включа, но явно няма да се получи.

    ОтговорИзтриване
  52. Честито и от мен Тони.За съжаление няма да успея да се включа с хартиен проект при теб, защото бях здравословно възпрепятствана, но най- искренно ти пожелавам безброй лъчезарни усмивки и моменти на щастие и вдъхновение.Продължавай да ни радваш и вдъхновяваш, защото без теб би било скучно и мрачно в света на картичкотворящите!Прегръдки!

    ОтговорИзтриване
  53. Ех, Тони... мислех, че до края на деня можем да се включваме, а то вече изтекло времето.

    ОтговорИзтриване
  54. Тони, опитах да добавя линк, но не ме пусна.... Дано не съм закъсняла, защото пише 1 април включително... Ето линкче все пак: http://theworldofotusscops.blogspot.com/2013/04/blog-post.html

    ОтговорИзтриване
  55. Тони, добавям и моята тук: http://ghanimamyfairytale.blogspot.com/2013/04/lovelybeautifuldarling.html

    ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...