понеделник, 31 декември 2012 г.

Имам поща...

Здравейте!
В последния ден на 2012 година съм тук, за да ви поканя да се присъедините към последното за тази година предизвикателство на Card Mania Challenges -
Вярвам, че темата никак няма да ви затрудни и ще ни покажете страхотни проекти.
Наши спонсори този път са Stitchy Bear Stamps, които  ще зарадват една късметлийка от вас с ваучер за покупки на стойност 10$ от техния магазин.


А нашите редовни спонсори от NaBorsata.com ще зарадват друга късметлийка от вас с ваучер на стойност 20 лв. за покупки от тях.


Ето и моето вдъхновение за вас. Една пощенска кутия, в която лично аз ще прибера не само най-хубавите спомени от 2012, но ще прибавя няколко усмивки, една-две дози празнично настроение и щипка вдъхновение за нови проекти. А вие имате ли пощенска кутия?
Ако моята ви е харесала, ето как може да си я направите.
Сега ви оставям с пожелания за весело посрещане на Новата година!

4 коментара:

 1. Весело посрещане на Новата Година, Тони!Много хубава идея с пощенската кутия. Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 2. Тони, весело посрещане на Новата година! Пощенската ти кутия винаги да бъде пълна с красиви мисли, смели мечти и вдъхновение!

  ОтговорИзтриване
 3. Честита Нова година, Тони!
  С пожелания за много здраве и любов за теб и всички близки до сърцето ти хора! И разбира се година пълна с много вдъхновение и усмивки!

  ОтговорИзтриване
 4. Тони, с Новым Годом!
  Желаю тебе любви,здоровья,улыбок,творческого вдохновения и благополучия!
  Почта замечательна,захотелось попробовать сделать что-то похожее.

  ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...