неделя, 30 декември 2012 г.

Картичкофурийска Коледа

Здравейте!
Надявам се, че вече Диди си  е получила картичката, която специално изработих за нея, по повод Картичкофурийската коледна размяна.
Заложих на един от традиционните коледни цветове, ретро излъчване и ще се радвам, ако моята картичка е успяла да направи празниците й по-хубави и по-усмихнати!
За мен бе удоволствие!
Сега ви пожелавам един страхотен ден, приятна предпразнична подготовка и... до утре, когато ще видите какво съм ви приготвила за края на годината!

4 коментара:

 1. Пожелавам и на теб много топлина в сърцето и дома, и вдъхновена Нова година!!!Твоите картички сгряват всеки!:))

  ОтговорИзтриване
 2. Мила Тони,за съжаление все още не съм получила твоето писъмце,но като гледам каква красота има в него,ще го очаквам с още по голямо нетърпение.Убедена съм,че на живо е още по впечатляваща и въздействаща!

  ОтговорИзтриване
 3. Прекрасна е картичката, Тони! Със сигурност в действителност е още по-въздействаща! Убедена съм, че Диди ще я оцени подобаващо и ще й донесе много настроение!

  ОтговорИзтриване
 4. Очень интересная открытка,понравилась цветовая гамма в которой она сделана,и оформление внутреннего разворота.Чудесно!

  ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...