събота, 1 декември 2012 г.

Семпло начало

Здравейте!
Честит ви... 1-ви декември!
Защо ви го честитя ли? Ами, защото за мен 1-ви декември слага началото на едно още по-трепетно очакване и още по-трескава подготовка за Коледа!
Както може би сте се досетили започвам да ви показвам по малко моите коледни творения, а от заглавието става съвсем ясно, че започваме с обещаното семпло начало.
Мернах из нета подобни елхички, но това, което задължително исках да присъства на моите картички е надпис на български. И благодарение на Ади и нейните печати, го осъществих.
Ето и моето семпло начало.


Пожелавам ви един приятен уикенд, а ако и вие сте в трескава подготовка за този прекрасен празник, то тогава ви пожелавам и спорно творене!

14 коментара:

  1. Тони, въпреки, че са семпли, картичките създават много настроение и коледна топлина! Очаквам с нетърпение продължението :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Кате! Надявам се да се справя със задачата, която съм си поставила за тази Коледа.

      Изтриване
  2. Тони, силно адмирирам български текст, честитки и каквото и да било там по всяка една картичка... няма ли да се зарадва повече получателя ако прочете пожеланието на своя роден език!!! Страхотна си!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Вили! Съгласна съм с теб за текста, хубаво е надписите ни да са на български, но за сега не за всяка картичка имам подходящия. Малко по малко ще обогатявам асортимента.

      Изтриване
  3. Семпло и стилно! Чудесно начало, Тони! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Маги! Като се замисля, това май са най-семплите ми и май най-бързо направените картички.

      Изтриване
  4. Ех то станало вече първи декември, аз вече с това необичайно време загубих представа за време, месеци.... съвпадение е и моята първа публикация на зимна тематика .... Картичките са много красиви, няма начин направени с любов. Сега да си пожелаем една истинска Коледа и Нова година с един хубав бял и дълбок сняг.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, Гери, измина бързо времето. Ще надникна малко по-късничко и при теб. Много хубаво пожелание отправяш, дано наистина имаме една бяла Коледа, която да прекараме с най-обичаните от нас хора.

      Изтриване
  5. Чудесно начало Тонче!
    дерзай, пък аз ще те аплодирам отстрани и ще ти се радвам:)
    Целувки*)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Кате! Доста аплодисменти имаш и от мен, когато съм в твоето местенце! Не спирай да ме радваш и стопляш! Целувки и от мен!

      Изтриване
  6. Чудесно начало! Ще чакам с нетърпение и продължението :)
    Съгласна съм за надписите на български-не бях се замисляла по въпроса до миналата година, когато майка ми ме попита какво е значението на думичките върху картичката, която бях им подарила. Просто пожеланията на чужди езици навлязоха толкова масово, че в началото не обръщах внимание какъв текст слагам, но след този случай вече внимавам.

    ОтговорИзтриване
  7. Ели, благодаря! И при мен горе-долу се получи така с картичката за имения ден на баща ми. Тогава се замислих, че все пак е хубаво, особено, когато е за такива хора, надписа да бъде на български.

    ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...