понеделник, 26 ноември 2012 г.

Дебют

Здравейте!
Ето, че дойде време и за моя дебют като част от дизайнерския екип на The Crazy Challenge. И тъй като имаше доста причини за забавянето му, реших, че ще се опитам да ви вдъхновя с две картички и си избрах по една картинка и от двата ни спонсора.
Първо обаче, ще ви кажа, че през следващите две седмици темата, с която ви предизвикваме е Есенни цветове/Autumn colours.

Първият ни спонсор за това предизвикателство е Smeared ink, които ще зарадват една късметлийка от вас с техни печати за 15$!


Избрах си техния великолепен печат Goth Fairies - Seriba за първото ми вдъхновение към вас, което е под формата на таг. Отдавна не бях правила таг, а и заиграването с дистрес мастилата си е удоволствие всеки път, когато ги ползвам. И двете картинки са оцветени изцяло с тях. Малко плахо подходих, но ми хареса крайния резултат и следващия път ще бъда по-уверена в оцветяването с тях.Вторият ни спонсор са Sassy Studio Designs, които ще предоставят 4 дигитални печата на друга късметлийка.

За второто ми вдъхновение към вас, избрах техния невероятен печат Marry Poppins.
Помните ли я? Аз да, беше една от любимите ми книги за четене, а съвсем наскоро я препрочетох отново. 

Това е от мен за днес! 

6 коментара:

 1. Прекрасни вдъхновения, мила! Много обичам есенната гама цветове има толкова топлина и уют в тях!

  ОтговорИзтриване
 2. И двете са страхптни, но втората ме очарова повече! Харесва ми прозраната предна част и вадещият се лист с шишарката! Браво!

  ОтговорИзтриване
 3. Много ме очароваха и двете - първата, с цветовете и оцветяването; а втората, с вътрешността си! Справила си се блестящо, както винаги! Поздравления и успех в екипа на The Crazy Challenge!

  ОтговорИзтриване
 4. И двете са прекрасни! Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 5. Много са красиви и в страхотни топли и уютни цветове! Приказни!

  ОтговорИзтриване
 6. Прекрасни цветове! Тагът е приказен! Идеята с вадещия се лист на картичката е много добра:)

  ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...