понеделник, 5 ноември 2012 г.

Stair Step Fold DT Card

Здравейте!
Понеделник е и е време за новото предизвикателство на Card Mania Challenges. Този път ви предизвикваме с една лесна и любима на много от вас тема, а именно - Ембосинг/Embossing.
 Топъл, студен, комбинация от двата - избора е ваш!
 Whimsy Stamps са наши спонсори и любезно предоставят 5 дигитални печата по избор от техния магазин на една късметлийка от вас.


Друга късметлийка, взела участие в предизвикателството, ще има чудесната възможност да си спечели ваучер на стойност 20 лв., който е любезно предоставен от нашия редовен спонсор NaBorsata.com

Каня ви да вземете участие в това предизвикателство, изпращайки ви специална карета, която ви уверявам, че няма да се превърне в тиква точно в полунощ, така че се забавлявайте на воля!Очакваме с нетърпение вашите страхотни проекти!

6 коментара:

 1. Каква страхотна картичка! Едва ли някой би могъл да устои на подобна романтична и приказна покана :)Слънчева седмица ти желая, Тони!

  ОтговорИзтриване
 2. This is stunning. I love the design and the colours are gorgeous

  Sue

  ОтговорИзтриване
 3. Страхотно вдъхновение! Много е красива тази картичка! Браво! Ще се включа с най-голямо удоволствие!

  ОтговорИзтриване
 4. Тони, прелестна е! Благодаря ти за изненадата и страхотния жест! Вече съм горд неин притежател!!!

  ОтговорИзтриване
 5. Тони, страшно ми харесва приказното излъчнане на твоята картичка, както и идеята за цялостна сцена- с преден и заден план :)

  ОтговорИзтриване
 6. Чудесна картичка - приказна е! И аз съм възхитена от идеята ти за цялостна сцена на приказното събитие!

  ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...