понеделник, 9 април 2012 г.

Един специален лилиум!

Здравейте!
Може би повечето от вас си спомнят кошничката, с която ви вдъхнових за Предизвикателство №2. Е, когато я правих си мислих за точно определен човек и тя си беше наречена за нея. Чаках само удобен момент, за да й я подаря. Този момент настъпи миналата седмица, но... се видях в чудо как за кратък срок да спретна и подходяща картичка. Съмнявах се, че ще успея да направя толкова малки лилиуми, че да могат да се съберат върху картичка и да направя с тях букетче. И въпреки, че нямах много време, да не кажа почти никакво, се реших да й ушия едно мини мотивче с лилиум.  Речено-сторено! Зарязах всички останали задачки и се впуснах в още една супер спешна! Няма да се впускам в подробности какво бързане беше! Но все пак успях! И ето и самата картичка!



И тъй като решихме, че подаръка ще бъде паричен, за да може тя да си купи нещо по неин вкус, трябваше да има и място той да бъде сложен. Е, хайде още една спешна задачка - кутийка с място за паричка. Ето я и нея!



Върху капачето, което скрива отделението за паричките, можеше да има малко по-богата украса, но времето вече съвсем ме притискаше и нямаше как. Остана така.


Пожелавам ви приятна, успешна, усмихната, слънчева и много цветна седмица!

9 коментара:

  1. Прекрасен лилиум!!А кутийката е много нежна и стилна!!

    ОтговорИзтриване
  2. Много красива картичка се е получила. Кутийката е наистина много нежна. Много идейна е и вътре :)

    ОтговорИзтриване
  3. Много красив е станал лилиума! Чудесен! А тези спешни неща ....толкова са ми познати!

    ОтговорИзтриване
  4. Чудесна работа, Тони! Страхотни са бродираните ти картички и тази не им отстъпва, нищо, че е бърза! Целият комплект съм убедена, че е донесъл много радост и удоволствие на получателката!

    ОтговорИзтриване
  5. Еее не, лилиума е страшен!!! Много ми харесва, представям си ако си имала още малко време как ще е :) Поздрави от мен!

    ОтговорИзтриване
  6. Много нежни картичка и кутийка!Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  7. Красив комплект наистина, и идеята за картичката с бродирано цвете е чудесна. Много ми хареса. Успехи!

    ОтговорИзтриване
  8. Много са нежни и картичката и кутийката!Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  9. Опредилено, картичките ти с гобленчета се получават страхотно и това е поредната, която много ме впечетли :) Адмирации, Тони!

    ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...