петък, 6 април 2012 г.

Букет

Здравейте! 
Ето ме отново, но пак набързичко. Картичката, която ще ви покажа нямаше да се появи на бял свят, ако не беше една майсторка на приятните изненади! В интерес на истината нито вярвах, че ще успея с времето, което имах за направа, нито въобще с някаква идея! Но вдъхновението ми беше абсолютно на моя страна и тя вече е факт!
И не само това! Вече е при собственичката си, на която е донесла много приятни емоции заедно с още един куп красиви нещица и с нея й пожелавам много здраве, късмет и да бъде все такава добра и благосклонна феичка!И тъй като не знам дали ще имам друга възможност този месец, а тази картичка отговаря на едно двойно бинго (не знам дали има всъщност двойно бинго), директно я включвам в забавлятелството на Мър-Мяу - Бинго по линията висулка, цветя, панделка, а иначе отговарям и на панделка, студен ембосинг, дантела. Без да искам съм уцелила все пак нещо!
В тази публикация ще ви покажа и едно стирофомено яйчице, което боядисах с акрилна боичка, украсих с пънчнати цветенца, забодени с карфички, сложих му дръжчица, вързах му панделчици и го изпратих да радва за Великден другарчето, за което бяха и маковете!
Надявам се да й донесе много настроение за наближаващия празник!Е, това е! Изпих си кафето, успях с тази публикация и изчезвам по задачки!

15 коментара:

 1. Тони, страхотен букет и прелестно яйчице си измайсторила!Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 2. Very beautiful creations, I love all the gorgeous details. Happy Easter hun.

  Donna x

  ОтговорИзтриване
 3. И тези две творения са прекрасни!И както си я подхванала да очакваме още една публикацийка за лека нощ:)Поздравявам те и много усмивки!

  ОтговорИзтриване
 4. Много са красиви и картичката и яйцчицето! Със сигурност са зарадвали притежателите си! Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 5. Картичката е прекрасна! Пролетта струи от нея! А яйцето с цветенца е супер сладурско!

  ОтговорИзтриване
 6. И двете нещица са мнооого нежни и стилни и създават усещане за празник и специално отношение. Не се съмнявам, че получателите са били трогнати.

  ОтговорИзтриване
 7. Ех, че хубаво букетче:-)
  Наявам се липсваш напоследък защото твроиш великденски красоти :-*

  ОтговорИзтриване
 8. Сигурно много ще се зарадва човекът, за който е предназначена тази прекрасна картичка!!!
  Яйцето е в любимите ми пастелни цветове.Скоро гледах за идея такова яйце, но мислех че цветчетата се лепят. А виж ти каква хубава идея даваш с карфичките:)Браво и за двата проекта!!!

  ОтговорИзтриване
 9. Тони картичката е разкош!!! много нежни цветове си избрала, а тази малка подкова ме грабна веднага! Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 10. Картичката е вече при мен!Стои ми насреща с цялата си прелест, изящна,красива, от нея струи любов и красота!БЛАГОДАРЯ ТИ ТОНИ!

  ОтговорИзтриване
 11. Големи красоти!
  Весели празници от мен!

  ОтговорИзтриване
 12. Отново много красота в блога ти, Мис Емералд! Яйцето е много красиво и нежно. Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 13. Много са хубави. Яйцето ме грабна веднага :о)

  ОтговорИзтриване
 14. Картичката е прелестна, мноооого хубава, а яйчицето........ е великолепно, много свежо, прекрасни цветове...

  ОтговорИзтриване
 15. Изпуснала съм красоти големи аз :),но по-добре късно да си кажа...Много ми харесват и картичката и яйчицето!Поздрави и хубав ден :)

  ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...