петък, 6 април 2012 г.

Макове и...

Здравейте!
С такава пълна пара съм подкарала най-различни неща, че дори време за публикация като хората нямам. Днес реших да ви покажа набързичко тези макове, които уших за едно специално другарче! Вече са отдавна при нея, така че съвсем спокойно ви ги показвам и на вас. Придружени са от една кривулка, която този път успях да снимам и то и на ножичката закачена!



Ще използвам случая, за да ви покажа и едно творение на моят син. Напоследък е особено завладян да прави такъв тип рисунки. На мен тази страшно много ми хареса, още повече, че аз такова нещо не мога да рисувам! То по принцип не мога, де!
Вижте и вие какво твори моето дете!



Имам да ви показвам и още неща, но засега толкова, няма време за повече!
Сега ви пожелавам приятен и усмихнат ден, а аз изчезвам да творя, защото до понеделник трябва да съм готова с едно малко гобленче за подарък и още с две кошници, още една бродирана картичка, една кутийка, едно яйце... Ииии след това се надявам да мога да обърна внимание на вас и всички ваши красоти, които сте сътворили!

8 коментара:

  1. Тони, маковете са прекрасни, както и ножичката и аксесоарчето към нея. Рисунките на Алекс са чудесни, много му се отдава, има вроден талант. Сега ще очакваме в най - скоро време и рисунките на малката Маги.

    ОтговорИзтриване
  2. Прекрасни макове, като истински са! Толкова много ми харесват, поздравления! Рисунката на синът ти също е много добра.

    ОтговорИзтриване
  3. Красиви и завладяващи - и картичката, и кривулката :) Не мога да им се нагледам! От рисунките си личи, че имаш достоен последовател! Приятно творене..

    ОтговорИзтриване
  4. Ще започна от рисунката ,която страшно много ми харесва и изобщо харесвам такъв стил.Възхищавам му се и го поздравявам от сърце.А маковете са прелестни.И ти се радвам ,че все пак намираш време за гоблени ,което аз не мога в момента а страшно много ми се иска.Зарязала съм един и от близо година не съм го подхващала,но мисля ,че ме върна в тази посока.Поздрави и усмивки:)Хубави празници!

    ОтговорИзтриване
  5. Прекрасни макове, много, много ми харесват!

    ОтговорИзтриване
  6. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  7. Маковете ти са самото съвършенство! Като истински са! И аксесорите към картичката не падат по- долу! Прекрасни подаръци си подготвила! А що се отнася до рисунките на сина ти, напомнят ми на моите ,когато говоря с някого по телефона. Рисувам на вестник или лист наблизо до мен несъзнателно, точно такива фигури. Тези на сина ти обаче имат и светлосенки. Създава се усещането за дълбочина и триизмерност.Така че май те очакват уроци по рисуване! Да сте живи и здрави цялото семейство и Весели празници!!!

    ОтговорИзтриване
  8. Тони, пак ме остави без дъх, след онази разкошна кошница, днес маковете ти ме грабнаха :)
    / май ще трябва да шернеш някой модел ;)/

    ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...