петък, 24 февруари 2012 г.

За къде без...

Здравейте!
И да продължа мисълта си от заглавието. За къде е един подарък без хубава опаковка или кутийка? В случая става въпрос за картичката, която направих, за да ви вдъхновя за Предизвикателство №1 - Шаби шик и която ще подаря на моята сестричка за 8-ми март. Видя ми се обаче някак си самотна така и реших, че ще бъде сложена в кутийка. Е, речено-сторено! Ето и кутийката, която й приготвих.


И тъй като знам, че тя много обича да чете, реших да й направя и един книгоразделител, разбира се, напълно в синхрон с останалите неща.


Доста се измъчих докато монтирам перличката и шапчиците на тази панделка, но мисля, че се получи много хубаво и усилията си заслужават напълно.


Вече съм готова с нейния подарък, само да затворя кутийката.


А забелязахте ли фона, на който ги снимах? Е, това е моята най-нова придобивка, която си оплетох сама! И честно да ви кажа, ако знаех, че е толкова лесно, отдавна да съм си направила поне два такива шала!


Това е от мен за днес!
Пожелавам ви много усмивки и повече слънчеви и стоплящи емоции!

Момичета, правя този малък едит, предвид получените дотук коментари. За изплитането на този шал не трябва абсолютно никакъв талант. Тайната е в самата прежда, която си е такава мрежеста. Моята е Salsa и едно чиле е достатъчно за изплитането на един шал, а цената, на която го взех е 5.80 лв. Жената в магазина ми показа как става номера, а аз намерих и клипче в интернет, което с голямо удоволствие показвам и на вас.


Видяхте ли колко е лесно?

23 коментара:

  1. Тони, комплекта е много нежен и красив, направо завидях на сестричката ти за този ефирен пеперуден шик! :-)

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотен комплект - нежно синьо и романтично розово.Иглата и висулката на книгоразделителя стоят перфектно.
    А този шал е трепач.Другия път да покажеш как се плете.

    ОтговорИзтриване
  3. Прекрасно подаръче - романтично и много нежно :) А шалът е трепач... още един талант, за който си премълчавала :)

    ОтговорИзтриване
  4. Прекрасни подаръци си изработила за твоята сестричка. Прекрасни са, а книгоразделителите които майсториш са прелестни. Шала наистина е много интересен, на моя мъж сестра му живее в Англия и тя преди месец и нещо се беше запознала с тези интересни прежди, беше оплела няколко шала от различни видове подобни на тази твоята прежди, но там са доста скъпи, но определено са много интересни и красиви.

    ОтговорИзтриване
  5. Разкошен комплект, Тони! Нежен и много красив! Поздравления и за шала! Да ти кажа честно не ми се вижда толкова лесен за плетене.

    ОтговорИзтриване
  6. Лелееее Тони това с плетенето ме разби! Направо си страхотна, научи и нас. Аз имам голям мерак да бродирам и да видим кога ще се заема с това хоби , но ти надмина всички очаквания. А за подаръка какво да кажа- толкова много ми харесва този стил в твое изпълнение, че завиждам на сестричката ти :-)

    ОтговорИзтриване
  7. Благодаря ви, момичета! Направих редакцийка на публикацията и пуснах и клипче. Супер лесно е!

    ОтговорИзтриване
  8. Чудесни подаръци си изработила за твоята сестричка, ще бъдат оценени по достойнство, сигурна съм. Прекрасни са, а книгоразделителите ,а шалът е много шик !

    ОтговорИзтриване
  9. Здравей!Казвам се Стефка и отскоро се потопих в този прекрасен свят на майсторене на тези красоти!Подаръците за твоята сестричка са уникални,създадени с много любов и вкус!Моите поздравления!
    А твоето местенце наистина посещавам с удоволствие,защото тук научавам много полезни неща,за което ти благодаря!

    ОтговорИзтриване
  10. Тони поздрави и от мен, комплекта ме плени още щом го зърнах..защо ли аз не съм ти сестра хихи :) Шала също е страхотен!

    ОтговорИзтриване
  11. Чудесен подарък си приготвила!Шала е страхотен! Днес и аз разглеждах такава прежда и реших че зимата си отива, ама знае ли се...:)Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  12. Чудесни нещица си направила към картичката! Книгоразделителят е чуден с тази дантелка! Кутийката е много нежна, а за шала - наистина е станал страхотен, браво на теб!

    ОтговорИзтриване
  13. Toni, strahotna kartichka, nezhna i prikazna.
    Shalcheto e super , az sam goljam fan na shalove.

    ОтговорИзтриване
  14. Много красота,много нежност...разкошни са! :)

    ОтговорИзтриване
  15. Тони, много готин комплект си спретнала. Сестра ти ще е очарована. :)
    Браво и на сръчността ти в плетенето. Много нежен шал си направила. :)

    ОтговорИзтриване
  16. Много красив подарък!Ще зарадваш много твоята сестричка.

    ОтговорИзтриване
  17. Страхотех подарък се е получил, много са нежни и красиви! И аз имам влечение към плетенето, но нямам търпение да изплета цял шал, но това мисля да го изпробвам! :)

    ОтговорИзтриване
  18. Тони- чудесен подарък си направила.. Аз обаче се впечатлих от шала..При първа възможност във времето ще изгледам клипчето и ще се пробвам :) Супер идейно изглежда, а аз много обичам да плета :)

    ОтговорИзтриване
  19. Тони, страхотни са и подаръчето, и шалът...Аз също доста такива изплетох - наистина не е трудно, лесничко е, но стават много ефектни!

    ОтговорИзтриване
  20. Прекрасен комплект си спретнала на сестричката си, в любимия шаби шик стил. Сигурна съм, че ще остане очарована! А за шала нямам думи - страхотен е! Прегръдки, Ани

    ОтговорИзтриване
  21. Прекрасни неща си сътворила, Тони! Кутийката и нигоразделителя са нежни и пленителни, и твоята сестричка със сигурност много ще им се зарадва!
    А шалът е страхотен! И аз съм горд притежател на подобен шал :)Моята сестра тази зима направи серийно производство, за час плетеше шал, така, че от нея знам, че е лесно :)

    ОтговорИзтриване
  22. Всичко е много, много хубаво!Сигурна съм, че сестра ти е била очарована от тези книжни бижута-къртичката и кутийката.

    ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...