понеделник, 19 декември 2011 г.

Харесвам този блог, защото...

Здравейте!
Днес ще ви представя един от  любимите ми блогове, в който всеки път откривам не само красиви картички, но и споделени моменти от едно интересно ежедневие, изпълнено винаги с много задачи и интересни преживявания.
Момичето, водещо този блог е млада, енергична, обичаща живота девойка, която знае какво иска и с малки крачки напред го постига! 
Обича земята по един "странен", според някои, за толкова млад човек начин! И не само я обича, но я и уважава и знае, че доматите, чушките, черешите, тиквичките, краставичките и въобще всеки плод или зеленчук, за който се сетите, не идва от пазара, а го ражда Земята! И се е отдала с цялото си сърце и душа, с голям хъс да отгледа собствени плодове и зеленчуци, които съм сигурна, че дори и малко или пък дребни, са ужааааасно вкусни!
Обича и да снима! Фотографията й се отдава и всеки път с истинско блаженство се наслаждавам на нейните снимки, уловили уникално красиви моменти!
Точно така, познахте! Това е блогът на Avocett!


 Която може да видите в още много превъплъщения, защото както вече споменах е с разнообразни и интересни увлечения и зависи в какъв момент някой е успял да я заснеме!






Разбира се, понякога може и да не я познаете, когато се дегизира така:


Освен, че обича да снима животните, е готова да събере достатъчно кураж, за да се опълчи срещу несправедливо отношение към тях, както е направила тук. Момиче, шапка ти свалям! Честно казано не знам дали аз бих го направила, но определено ми даваш ценен урок с тази си постъпка!
Обича и да радва семейството си с вкусно приготвени ястия, десерти и... украса! 





Всеки прекаран с тях миг, изживява пълноценно и съм сигурна, че един ден това ще бъдат едни от най-прекрасните й спомени! В тяхното семейство освен всички други празници, се чества Тиквен ден, за който може да прочете повече ето тук.
Освен това е готова да изненада много, много приятно част от семейството си като организира ... СПА У ДОМА.


или пък да направи много удивляващи, умиляващи и доставящи страхотно удоволствие изненади за един особено важен момент от техния живот, миговете, от който е запечатала в уникални снимки! Никога няма да забравя тази й публикация!
Да не забравя и колко много наслада за очите ми доставят нейните букети, които успява да снима великолепно!




А сега идва ред на най-трудната за мен част от публикацията ми, а именно да ви представя едни от любимите ми нейни картички и снимки! Голямо сортиране, голямо чудене падна! Все пак най-накрая успях да се спра на няколко, които до ден днешен изникват в съзнанието ми, сещайки се за нея. 
Представям ви едни от любимите ми нейни картички:








 и едни от чудните й фотографии, които са се запечатали много силно в паметта ми:













Това беше малка частица от Avocett и всичко онова, което ме привлече да посещавам с удоволствие нейния блог, да следя с интерес всяка нейна нова публикация, да се наслаждавам на нейните разностранни таланти, които тя ни представя с прекрасни фотографии!
Ако вие не сте я открили все още и съм успяла да привлека вниманието ви и интереса ви към всичко, което прави - знаете вече къде да я намерите!
А аз, тук, в тази публикация, ще закича блога й с ето тази значка:


и ще й благодаря за красотата и творческото вдъхновение, с които ме зарежда с всяка нейна публикация!

23 коментара:

  1. Toni, predstavjaneto na tozi blog si go napravila chudesno.
    Bravo!

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотно представяне, Тони!Аз също следя блога на това изумително момиче с лека благородна завист към родителите и близките и хора.

    ОтговорИзтриване
  3. Мда... познах я още при първите щрихи - блог, който и аз посещавам с удоволствие и който неведнъж ме е разплаквал... от хубаво :-)
    Благодаря, че направи понеделника ми по-хубав с това представяне, Тони!

    ОтговорИзтриване
  4. Поздравления Тони,страхотна инициатива и невероятна презентация,това мило момиче и аз много обичам да го посещавам,зашото има уникалната дарба да "улавя мига" а и магазина им за цветя също е уникален/обичам да ходя там и да се наслаждавам истински/,ще ми е интересно всяко ново твое представяне :)

    ОтговорИзтриване
  5. И на мен това ми е един от любимите блогове. С голямо удоволствие го посещавам, защото е по-различен, освен това обичам да разглеждам красивите снимки на авторката. :)

    ОтговорИзтриване
  6. Малката е страхотна и изумително зряла за възрастта си! Фен съм и!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Страхотно представяне и огромно благодаря,че ми показа този невероятен блог,Тони!

    ОтговорИзтриване
  8. Спасибо за представление этого прекрасного блога!

    ОтговорИзтриване
  9. О да! Представи ни по най- чудесния възможен начин един истински творец! Аз лично се възхищавам на това момиче и честичко въздишам по красотите, които виждам в блога й!Благодаря!!!

    ОтговорИзтриване
  10. Тони, благодаря ти за страхотното представяне! Аз също съм фен на това невероятно момиче. :)

    ОтговорИзтриване
  11. Тони, невероятно представяне! Блогът на Avocett е наистина невероятно зареждащ и ми е винаги интересно да го преглеждам.

    ОтговорИзтриване
  12. Страхотно си го измислила :) Отдавна и аз съм и фен, но някой от снимките съм ги пропуснала :) радвам се че сега ги разгледах, благодарение на теб :)
    Поздравление за хубавата идея и дано по често ни запознаваш с такива завладяващи блогове :)

    ОтговорИзтриване
  13. Невероятна красота ни показваш ,Мис Емералд. Възхищавам се на енергията на Avocett, на таланта и , който струи отвсякъде!

    ОтговорИзтриване
  14. Тони, поздравления за чудесната идея, ще следя с интерес, тъй като е много възможно някой интересен и вдъхновяващ блог да ми се е изплъзнал! Момичето, което представяш е наистина изключително талантливо(макар да не я познавам), то си личи от блога й! Всеки път когато го посещавам се зареждам и ми става толкова приятно, не само заради нещата, които виждам, а и заради начина, по който са представени. Този блог влиза в моята топ 5 класация :)

    ОтговорИзтриване
  15. Страхотен блог ! И аз преди време попаднах на него ! Той е един от любимите ми ! Това момиче е невероятно талантливо . Прави уникални снимки и страхотни картички . А текстовете и винаги са много интересни ! Пожелавам и все така да бъде вдъхновена и да ни радва с нови публикации и картички :)

    ОтговорИзтриване
  16. А аз, благодаря на теб за възможността да се "запозная" с един млад и талантлив човек. Ще следя блога й с интерес. Поздравления за идеята, ще чакам продължение.
    Весели празници!

    ОтговорИзтриване
  17. И на мен ми е един от любимите блогове :-) Определено действа зареждащо и отмарящо.

    По много красив начин си пресъздала нейния свят и занимания :-)

    ОтговорИзтриване
  18. Wonderful photos, love the sweet hedgehog and a gorgeous selection of cards.

    Donna x

    ОтговорИзтриване
  19. Едва ли има какво да се добави след такова представяне. Мога само да кажа, че точно този блог е чудесно начало на страхотната ти инициатива и че аз също много харесвам Avocett и всичко, което тя прави, показва и разказва :)
    Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  20. wow wow wow what an amazing set of photographs
    Mina xxx
    I wish you and your loved ones the most wonderful Christmas

    ОтговорИзтриване
  21. Много хубава публикация, Тони:)
    Този блог го следя почти от самото му създаване и е наистина страхотно място:)

    ОтговорИзтриване
  22. Życzę Ci - Zdrowych, Spokojnych pełnych Ciepła i Miłości Świąt :))

    ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...