петък, 9 декември 2011 г.

Домашни майсторийки 2

Здравейте отново!
Представям ви част от картичките, които са вече напълно готови за базара. Е, едната почти, тъй като гледайки сега снимката й, ми дойде още една идея за вътрешната страна на първата и която ще осъществя надявам се още тази вечер.
Използвах идеи от чудесното списание, което получих от Гери.  В този момент, то ми бе от страшна полза, защото в стремежа си да направя повече картички за това събитие, някак си блокирах! Уплаших се направо! Но мисля, че нещата вече са по местата си!
Естествено, добавих и нещо от себе си, няма как иначе!
И сега на вашето внимание - сладките кученца, които също са част от подаръка ми от Гери!
Моля, не ме съдете строго за оцветяването!

№1


№2
 


 №3


Има и още една с това сладко кученце, но нея не успях да завърша заедно с тези. Казвам заедно, защото за първи път правих наведнъж 5 картички! Малко по едната, малко по другата и така! Когато, както дойдеше идея и възможност за осъществяването й!
Е, сега ви пожелавам спокойна вечер и съвсем скоро да изживеете и вие някое вълшебно коледно чудо!

12 коментара:

  1. Лелееееее много са сладки тези кученца :) ааа картичките за зашеметяващо красиви :)

    ОтговорИзтриване
  2. Тони, пожелавам ти това да е само началото на коледните чудеса за теб и които да продължават да те следват и през новата година! :) Вярвам, че за позитивните хора това е неминуемо. :) И естествено, за себе си си пожелавам да се запозная с теб и на живо. :)
    Картичките са страхотни и със сигурност ще допринесат за добрата кауза!

    ОтговорИзтриване
  3. Тони, много са сладурски картичките, оцветяването няма защо да те притеснява! На всичкото отгоре са и за благотворителна кауза, така че БРАВО!
    П.П. Радвам, се че нещата са влезли в употреба по този чудесен начин :-)
    Поздрави и усмивки,
    Гери

    ОтговорИзтриване
  4. Тони, много са хубави всички картички!Освен сладките кученца, много ми хареса и как си оформила вътрешността на картичките, особено на първата! Поздрави и успех в базара!

    ОтговорИзтриване
  5. Наистина са много сладурски картички! Страхотна работа! Успех! Възхищават ме такива хора!

    ОтговорИзтриване
  6. Да чудесни картички Тони. Много харесвам картички , които отвътре са също толкова красиви както отвън :-)Браво на теб!

    ОтговорИзтриване
  7. Много сладки кученца, а картичките ти са чудесни, от вътре са също толкова красиви, колкото и от вън! Моят фаворит е номер 3.

    ОтговорИзтриване
  8. И на мен страшно много ми харесват! А това, че и отвътре имат красиво оформлеие ще направи още по-приятно впчетление на получателите!

    ОтговорИзтриване
  9. Много сладки картички! Успех на базара!

    ОтговорИзтриване
  10. Вътрешното оформление ме грабна. На мен все не ми остава време на наблегна на тази част от картичката :-)

    ОтговорИзтриване
  11. Чудесата винаги са с хубавата усмивка!Твоята много ме зарежда,четох и за гостуването...сега виждам красивите ти творения,пълни с настроение!!!Нека е светло в душата ти!

    ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...