петък, 9 декември 2011 г.

Коледните чудеса и вълшебства започнаха!

Здравейте!
Днес исках да ви покажа още малко картички за благотворителния базар на ДБМ, за който ви споменах  в публикацията ми "Домашни майсторийки".
Но те ще почакат до след малко, защото...
Днес е един прекрасен и вълнуващ ден!
Ден, в който се усмихвах и плаках от радост, от вълнение, ден, изпълнен с толкова приятни емоции, че в момента ми е трудно да опиша всички онези прекрасни чувства, които продължават да бушуват в душата ми! В голяма еуфория съм!
Просто нямам думи!
И за това бързам да кажа огромно БЛАГОДАРЯ на Ирена, която бе така добра и отзивчива, предложи да ми вземе от онези чудни фигурки от бирен картон, с които тя ни представи началото на една чудесна нейна серия от коледни картички. Днес пратката от нея е вече при мен. И успя не само да ме изненада с тях, не само ми направи страхотен жест и услуга, но ме изненада и с прекрасни коледни салфетки!


И не само това! Тя сбъдна едно мое желание, което се появи, когато видях сладурските картички с още по-сладурските мечета, които ни представи в тази й публикация. И сега мога да го гушнаааа!


Но изненадата не бе само от нея!
Очакваше ме още по-голяма изненада получавайки и отваряйки още един плик, който получих заедно с нейния! И който за мен бе абсолютна изненада!
Огромно БЛАГОДАРЯ и на Dellany, която е избрала мен и ми е изпратила чудно хубави материали, за да отпразнува първата годинка на блога й!
Честита да ти е! Още много години да ни радваш с твоите майсторийки и идейни проекти, които са заредени с много съкровени чувства и които предизвикват възхищение!
Направо ахнах като видях какво си ми изпратила! Но да започнем от това тоооолкова мило и прекрасно оформено писмо! Чувството да го отвориш е разтапящо! Вижте го само!


А сега вижте с колко много красота ме е зарадвала още!


И вече съм горда притежателка на толкова нежната й и прекрасна, ръчно изработена хартия!


Сега ще ви покажа колко чудно хубава и криеща още една изненада в себе си, висулка си имам!
Така изглежда от едната страна....


... а като я обърнеш - матрьошкаааа!


Момичета, вашите жестове, вашето внимание към мен успяха да направят денят ми изключително приятен, усмихнат и най-вече - запомнящ се!
БЛАГОДАРЯ ВИ,
че ме накарахте да открия вълшебството в тях, че още веднъж ме накарахте да повярвам в доброто у хората и че ме накарахте да изживея първите си две коледни чудеса!

Казвах ли ви аз, че вълшебството може да се открие на много места?

Сега ви оставям за малко и ще се опитам да подготвя и публикацията с картичките, за които ви споменах!


6 коментара:

 1. Честити ти нови придобивки и наградки, Тони! Разбира се, че има чудеса, а по това време на годината са изобилие!

  ОтговорИзтриване
 2. Малеееее мале, чак ти завидях Тони! Фигурктие от Иренка съм ги виждала и са страхотни, а за хартиите на Dellany, нямам думи. На една от срещите ни тя разказа ак ги прави и си признавам ,че сигурно няма да имам търпение да опитам някога. Страхотно оформление и съдържание.Завиждам ти благородно за изпитаното чувство!Радвам се ,че има нови нещица и се надявма скоро да ги видим подредени в някой чуден твой проект!Поздравления и за Делчето, за страхотния подарък!

  ОтговорИзтриване
 3. Радвам се за теб! Толкова емоции могат да се изпитат наведнъж само около Коледа! На теб ти се случват по- рано, защото си един прекрасен човек!!!Честити нови придобивки!

  ОтговорИзтриване
 4. Да си ползваш подаръците със здраве!

  И ти пожелавам още много подаръци да получиш до Коледа!!!

  ОтговорИзтриване
 5. Тони, много се радвам че съм предизвикала такава радост у теб!
  Хубаво ми е когато успея да зарадвам някого.
  Нещицата, които ти изпратих са съвсем скромни, но ги изпратих с много желание да осъществят идеята ти.
  Желая ти всичко най-добро!

  ОтговорИзтриване
 6. Тони,радвам се, че предизвиках приятна изненада за теб! Радвам се също, че си харесала хартиите. Нека ти бъде забавно, когато ги ползваш!Желая ти страхотно Коледно настроение, предизвикано от чудеса, усмивки, любов, топлота и добрина!

  ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...