вторник, 4 октомври 2011 г.

Благодаря, Вели!

Здравейте!
Да се похваля каква страхотна изненада ми е приготвила Вели, която снощи в последния момент успях да си взема от пощата! Не знам как си го изчислила, но наградата от материали, които са страхотни и които са за победата ми от КФП №84 - Визитки, са пристигнали точно на 1 октомври! За съжаление обаче аз бях на стотици километри от София и се радвам на приятната изненада малко по-късно. А тя си има и своето продължение. 
Вели, благодаря за прекрасната, слънчева и много, много арт картичка, която предизвика широка усмивка още пред пощата и с гордост я показах на съпруга ми!
Благодаря ти за невероятно приятната емоция!
И да не съм голословна, я показвам и на вас, за да можете да й се насладите и вие!

А това са материалите, с които задължително ще направя нещо и се надявам този път да ме осени идея по-рано!


Много усмихнати моменти пожелавам и на вас!


6 коментара:

  1. Вярвам че,усмивката е озарила лицето ти!Невероятна картичка,зареждаща и оптимистична!Честита ти победа,ще чакам с нетърпение следващите твои красоти :)

    ОтговорИзтриване
  2. В интерес на истината, наистина бях изчислила нещата така, че да получиш плика с наградата и картичката на първи октомври:) На всичко отгоре и от пощата обещаха, което си е направо събитие, хихихи... Радвам се, че съм успяла да те изненадам приятно. Чакам с нетърпение красотата, която ще сътвориш с материалите :) Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  3. И аз изчислявах, ама явно сметките ми не са се понравили на кръчмаря...
    все пак още тая надежда, че макар и със закъснение и моята изненадка ще стигне до теб. Ако не ще ти пратя друга :-) така де, няма някакви си пощи да ни развалят празника...
    А картичката на Вели е страхотна!

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотна картичка и подаръци :) Очаквам с нетърпение да покажеш красоти с новите неща!
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  5. Честита ти наградка - да си я ползваш с много вдъхновение! Поздравявам те за страхотата визитка, която ни показа - мен ми беше сред фаворитите!
    Картичката, която си получила от Вели е много свежа, така, че дано те зареди да създаваш още по-красиви картички :) Поздрави!

    ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...