четвъртък, 6 октомври 2011 г.

Световен ден на картичкоправещите

Здравейте!
След като вече съм сигурна, че картичката, която направих по случай Световния ден на картичкоправещите е вече при получателката си, мога да я покажа и на вас. Умишлено не го направих по-рано, за да мога напълно да я изненадам. Разбрах, че й е харесала и доставила удоволствие, което много ме радва, защото ми беше особено трудно да реша какво точно, в какви цветове и т.н., тъй като нямах никаква идея какво би й харесало.
Вижте и вие каква картичка направих специално за Мариана Кушкиева!Тече, не съм се отказала и чакам и твоята да пристигне, сутринта нямаше известие, но сега като излезем ще погледна пак! Еййй, дано вече имам!
Момичета, не съм забравила и вашите блогове, но просто от вчера принцесата е с температура и други екстри, според лекарката е от зъбите, така че поуспокои ли се малко ще разглеждам и коментирам. В момента използвам докато спи и аз съм посвършила разни други задължения, които край нямат понякога, но няма как - с песен в ума си ги върша чинно и прилежно, за да ви покажа картичката. Можеше и надписана да я снимам, но откъде толкова акъл /хи-хи/!
Пожелавам ви приятна вечер!9 коментара:

 1. Много е хубава! Сребърният печат или може би стикер изпъква много добре. Харесва ми и начина, по който си използвала печата - в ъглите - много е ефектно!

  ОтговорИзтриване
 2. Много хубава и нежна картичка!Сребърните цветя и придават стил и тържественост.

  ОтговорИзтриване
 3. И мен ъглите ме впечатлиха най-силно!
  А за неполученото надеждата е жива и със сигурност ще получиш изненадка от мен ако не тази ще изпратя нова - ОБЕЩАНО! Лошо е, че става все по късно и празника вече отмина, но и това не е голяма беда. Яд ме е че нещо, което съм приготвила с огромно желание за теб потъна някъде, същото се случи и с картичката за рождения ден на Гери миналата година. Не, че е нещо изключително, но си е от мен за теб.
  Хайде, дано довечера да имаш известие и детето да се оправи бързо!
  Целувки

  ОтговорИзтриване
 4. Such a beautiful card!!! I love it, it's so elegant!!!
  Huge hugs, Giò

  ОтговорИзтриване
 5. Страхотна картичка - много е нежна и в същото време величествена! Напомня ми за дворцовите градини от приказките :)

  ОтговорИзтриване
 6. Прекрасна картичка - и отвън, и отвътре! Много нежна!

  ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...