петък, 2 септември 2011 г.

Календар

Здравейте!
Ето, че и моя календар за Хобисимо - Седмица 5 - Календар/че е готов. Още преди време, когато видях малките календарчета в магазинчето на Хобисимо не се замислих въобще и ги взех, защото веднага реших, че ще направя за следващата година на бабите и дядовците по едно настолно календарче със снимка на децата. А когато Нели пусна темата за Седмица 5 си казах: "Лесна работа! Идеята я имам!". Да, ама не! Въпросната идея така и не доби по-кристален вид, от който да започна да работя и в крайна сметка направих ето този календар.
Всъщност направих календар, който ще ползвам аз и в който ще отбелязвам с цветен маркер датите, за които трябва да спретна нещо, а отстрани в тефтера ще записвам пояснителни бележки, идеи за проекти и т.н. И тъй като го направих за собствено ползване, за това исках в него да присъстват любими мои неща - на първо място се опитах да пресъздам визията на блога ми /надписа не се получи добре, може би щеше да изглежда по-добре със златна пудра, но за съжаление такава все още нямам/, любимото дистрес мастило на Тим Холц, топъл ембосинг, златисти пеперуди, ръчно изработени цветя, за основния цвят няма какво да споменавам - той е ясен. Задната част я направих  по-семпла откъм украса и отпечатах часовник и ключ, за да ми напомня, че ключът към навременното и безпроблемно /и покрай кръщенето - нервно на моменти/ създаване на проектите е добрата организация преди всичко, за да не може независещи от нас причини да объркват плановете ни сериозно. Надявам се този календар да ми бъде от полза през следващата година, която да бъде много творческа и късметлийска не само за мен, но и за всички вас!
Сега отивам да се приготвяме за разходка, а по-късно ще наваксам с преглеждането и на вашите блогове, с наближаването на края на играта има все повече нови неща, а и вече се усеща края на отпускарския сезон!
Приятна вечер!

15 коментара:

 1. Малка цветна градинка! Страхотно календарче, много ми харесва брадс-а, който си използвала.Любим ми е!

  ОтговорИзтриване
 2. Чудесно календарче! Много ми хареса идеята за висящата табелка.Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 3. Тони, страхотно си пресъздала визията на блога си! Много интересно календарче се е получило. Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 4. Неповторимо е!И на мен много ми харесва табелката!поздравления!

  ОтговорИзтриване
 5. Изключително оригинална идея! Страхотна табелка, много ми хареса! Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 6. Страхотна идея!
  Това календарче си е цяло бижу.

  ОтговорИзтриване
 7. Прекрасен 3D календар! Със здраве да си го ползваш!

  ОтговорИзтриване
 8. Страхотна идея, много е интересен, уникален!

  ОтговорИзтриване
 9. Гледам го това календарче и не мога да му се нарадвам... Дали защото синьото и на мен ми е любим цвят или защото си го направила толкова свежо и идейно незнам, но определено е истинско бижу! Дано следващата година да бъде по-творческа, креативна и искрено ти желая, тефтерчето, да ти се стори малко, записвайки бекрайните нови идеи!

  ОтговорИзтриване
 10. Много интересно се е получил календара! Веднага грабва окото! Идеята с табелката е просто стряхотна!
  Много ми харесва, че е комплектован с тевтерче, за да може човек да си замисва разни важни работи ;)

  ОтговорИзтриване
 11. Благодаря, момичета!
  Кате, много хубаво пожелание, дано се сбъдне и за мен, и за вас!
  Дони, брадса всъщност е сребрист, но с пудра и топъл ембос стана такъв. И друг път съм го правила за други проекти.

  ОтговорИзтриване
 12. То всичко е казано, но толкова ми хареса и на мен, че ще си напиша - идеята за табелката и осъществяването и са страхотни, умирам си за такива неща - различни и по-близо до естественото. Съответно цялата визия е много свежа и сполучлива :)
  Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 13. Wow!! This project soooo amazing!! Love all details!!
  Hugs,
  Natali

  ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...