понеделник, 29 август 2011 г.

Честит рожден ден, мамо!

Здравейте!
Ето, че и четирите дни, които прекарахме на село се изнизаха бързо и неусетно и вече се прибрахме. Багажа е подреден, каквото имаше за вършене в къщи - свършено и на мен ми остана малко време, за да публикувам кутийката, която направих за рождения ден на мама. Единственото, за което съжалявам е, че нямах достатъчно време, за да я доизкусуря още малко, но здраве да има. Представям ви виолетово-резедавата /на бързите снимки, които направих не си личат много цветовете/ кутийка за този специален ден на една чудесна, прекрасна, всеотдайна майка и баба.Благодаря й за безкрайните грижи и любов, които ни е дарила, на мен, на сестра ми и сега на внуците си, които продължава да дарява и от цялото си сърце й пожелавам да го прави още дълги, дълги години!
Кутийката, разбира се, я включвам в абсолютно горещата игра на Хобисимо - Седмица 3 - Кутийка.
Пожелавам ви лека и спокойна нощ, а аз се надявам да мога, ако не по-късно тази вечер, то утре сутринта да мога да прегледам вашите блогове, които на бързо скрол-преглеждане сте напълнили с красиви проекти. А имам да наваксвам и с проекти, с които главицата ми се напълни след толкова дълга почивка.

12 коментара:

 1. Чудесна кутийка и чудесно стихотворение!Майките го зслужават!

  ОтговорИзтриване
 2. Да ви е жива и здрава майчицата и дълги години да се радвате едни на други!Много нежна кутийка със страхотни стихове!

  ОтговорИзтриване
 3. Чудесна е! Нежни цветове и красиви, вълнуващи думи! Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 4. Майките ценят много изработените от нас подаръци, знаят че сърцето ни е вложено в тях. Много е нежна кутийката и със сигурност ще се зарадва.

  ОтговорИзтриване
 5. Кутийката е много красива, а повода за нея, още повече! Да е жива и здрава майка ти и много да я радвате!

  ОтговорИзтриване
 6. Прекрасна кутийка с много вълнуващо послание за майка ти! Да е жива и здрава и още много твои творения да й подаряваш занапред!

  ОтговорИзтриване
 7. Миличка, благодаря за хубавите думи и коментар в блога ми....стоплиха ме...Усмихна ме много с пожеланието за закусчица в леглото....мммм! Е - и аз ти връщам пожеланието, разбира се!
  Кутийката ти е прелестна, за още по прекрасен човек, заслужаващ и нея и посланието! Моите адмирации за всичко, което твориш...все още се прехласвам по красотийките по кръщенето, чудни, чудни неща товориш...!
  И може би точно затова си имала късмета за тази прекрасна рокля, която наистина много ти отива! И за заслужената почивка в любимото ми черноморско градче - Поморие..
  Хубава и спокойна вечер и много усмивки!

  ОтговорИзтриване
 8. Много мили, истински думи и много красива кутийка - сигурна съм, че това е най-малкото, което заслужава :) Желая ти и аз да е жива и здрава!

  ОтговорИзтриване
 9. Да ти е жива и здрава рожденничката, да ви радва още дълги години!

  Страхотен емоционален подарък си й спретнала.

  ОтговорИзтриване
 10. Много изчистена и нежна кутийка, която безпорно е отражение на светлата и чиста душа на всяка майка. Нека да ти бъде жива и здрава твоята майчица, и все така всеотдайна!

  ОтговорИзтриване
 11. Много нежна кутийка! Наистина прекрасен подарък за такъв специален повод! Сигурна съм, че много ще се хареса ;)

  ОтговорИзтриване
 12. Много красиви думи, в красива кутийка за един наистина скъп и ценен за теб човек..майчиното сърце се стопля от всеки жест, но когато в подаръчето е вложено сърце, и мисъл как да зарадваш човека, за когото е предназначен..просто..ефекта е огромен. Да ти е жива и здрава още дълги години майчицата..

  ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...