петък, 12 август 2011 г.

Черно и бяло в мъжки вариант

Здравейте!
Както споменах в предишната публикация, много по-лесно е да се направи мъжка картичка, когато   имаш подходящите печати. Много отдавна бях видяла ето този видео-урок и си мечтаех да имам ако не печат с мотор, то поне с коли. Е, вече мечтата ми е изпълнена благодарение на Нели, както споменах в предишната ми публикация и втората мъжка картичка, която имах да правя за този месец, е вече налице.Реших да добавя и нещо от себе си. Първоначално имах една идея, но впоследствие ми хрумна, че мога да използвам една останала гума от количка на сина ми. Не се получи перфектно, но пък може да мине, че грайфера е по-износен. Хареса ми, въпреки несъвършенството си. Направих ги като скеча на Нели за играта на Хобисимо - Седмица 1, така че я включвам там.
Ами, засега е това. Малко по-късно ще се включа с още една публикация, която ще бъде началото на поредица, посветена на нещата, които направих и някои от тях все още правя, за кръщенето на нашата принцеса.
8 коментара:

 1. Браво! Много интересна идея -половината кола в негатив.Притежателят и ще остане очарован.Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 2. Като се има предвид колко трудно се прави мъжка картичка справила си се перфектно! Много е стилна - поздравления!

  ОтговорИзтриване
 3. Много ми харесва, отново оригинална и стилна!Чудесна е!

  ОтговорИзтриване
 4. Тези печати са едни от малкото мъжки, които съм виждала в България, така че са супер попадение! А картичката си е семпла и ефектна.

  ОтговорИзтриване
 5. Бих казала: Класика и стил в черно и бяло! Изключителна мъжка картичка! Поздравления!

  ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...