сряда, 10 август 2011 г.

Честит рожден ден, татко!

Здравейте!
Първо искам да се извиня, че напоследък нямам много време и това се отразява на коментарите ми - много лаконични са понякога, възможно е да съм пропуснала на някой ваш проект да оставя дори и такъв, за което се извинявам. Събраха ми се няколко проекта, за които все отхвърлям идеи и това ме бави, изработвам и нещата за кръщенето, за което имаше не една и две спънки, а отделно от това в последния момент ни се отвори възможност за почивка, та прибавих към всичко останало и намирането на свободен апартамент, резервирането му и отмятането на това, което ще ми трябва като багаж. За първи път ще събирам багаж за две деца и тъй като едното е прекалено малко  ми идват все нови и нови неща в главата, които не трябва да забравям да взема! Следя вашите красоти, въпреки всичко, такова удоволствие ми доставят и така ме зареждат, за съжаление обаче времето ми е малко!
Днес ви показвам картичката, която направих за моя татко, който днес има рожден ден. Улеснението с новите ми печати, които благодарение на Нели от Хобисимо вече притежавам и които нетърпеливо очакваха да ги използвам, мога да кажа е голямо. А пък ми се искаше и точно такъв тип картичка да направя отдавна. И тук естествено имаше малка спънка откъм нямането на подходящи брадсове, но го реших много бързо с топъл ембосинг и бронзова пудра. Смятам, че станаха идеални и се вписаха много добре.



Сега ви оставям и отивам да творя, надявам се да мога да ви покажа и останалите неща преди да заминем на морето, но ако не успея ще ви ги покажа след това, направо със снимки от кръщенето!
Приятен, ползотворен и много креативен ден!

8 коментара:

  1. Привет от мен,
    честит празник на семейството, да ви е жив и здрав рожденника :) Картичката е невероятна, много идейна и в страхотни цветове.А колата е трепач :) имам поръчка за картичка с кола и тъкмо се чудех от къде да се сдобия с такава.Ще взема твоята картичка за вдъхновение.Желая ви весело изкарване на почивката и на кръщенето.И нямам търпение да разказваш после.Надявам се да си си намерила хубаво местенце за кръщавката.Поздрави

    ОтговорИзтриване
  2. Много здраве, щастие и радост за рожденика и всички около него, а картичката е чудесна и много мъжка!

    ОтговорИзтриване
  3. Картичката е чудесна,много мъжка и много оригинална!Справила си се чудесно с топлия ембосинг.Весело изкарване на почивката!

    ОтговорИзтриване
  4. Честит рожденик, мис Емералд! Картичката е много, много хубава. Не знам как успяваш да следиш нашите творения, да твориш ти самата и да пишеш толкова увлекателни обяснения към картичките си.Весела почивка!

    ОтговорИзтриване
  5. Да е жив и здрав рожденика! Много ми харесва картичката. Много добре си се сетила да ембоснеш брадсовете.

    ОтговорИзтриване
  6. Изключителна картичка си направила! Много ми допадана, особено интересното "прозорче" в средата- хитра идейка.Надявам се баща ти да е останал доволен от красивата и оригинална картичка! Желая ви успех!

    ОтговорИзтриване
  7. Благодаря за пожеланията и коментарите, момичета!
    Ками, радвам се, че точно навреме е била публикацията ми.
    Елена, и да готвя, чистя, пера, гладя, извеждам децата навън хи-хи. Понякога част от домакинската работа остава на заден план, разбира се. Едно за сметка на друго, но хобитата ми действат толкова разтоварващо, че понякога си открадвам време, за да мога да релаксирам.
    Марианче, прозорчето съм го виждала върху няколко картички и много, много ми се искаше и върху моя да има такова. Бях си наумила обаче, че трябва да е върху мъжка и съответно и картинката да е мъжка.

    ОтговорИзтриване
  8. Много идейна мъжка картичка! За мен винаги е било голямо предизвикателство да измисля "мъжка" картичка, но ти си се справила чудесно! Да е жив и здрав баща ти! Поздрави!

    ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...