петък, 8 юли 2011 г.

Още едно сладко мече

Добро утро!
Помните ли скеча на Гери от предизвикателството на Двете елши? Тогава така и не успях да се включа, но сега ще ви покажа картичката, която направих по него.
Ето я и нея!





Този сладък Мечо ще зарадва, надявам се, един рожденик, който въпреки, че може би е малко големичък за такива мечета, но пък все още не е изчезнало онова сладко любопитство и сладкото и нетърпеливо надничане в плика с подаръка. Уж са вече големи и се засягат, когато ги направим по-малки, а все още има частица от детското в тях.  
С пожелания за слънчев и усмихнат ден!

7 коментара:

  1. Е много е готина и свежарска картичката :) Въпреки, че скеча е бил ползотворен за теб, съжалявам, че не си успяла по време на предизвикателството, защото щеше да е много конкурентна.. поне според мен :)

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотна е картичката! Много е нежна и личи, че е правена с много обич:)

    ОтговорИзтриване
  3. Прекрасна картичка! Много ми харесва цветовата гама, която си избрала, а също и комбинирането на отделните елементи. Малкият рожденик със сигурност ще е очарован :)

    ОтговорИзтриване
  4. Много е сладка и нежна :).
    Харесва ми как си съчетала хартиите и елементите.
    Ха ха... те "големите" само се правят, че са големи за тези неща :).
    Тайничко много им се радват ;))).

    ОтговорИзтриване
  5. Много е нежна , иде ми да я погаля - жалко за изпуснатото предизвикателство ...

    ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...